Nicolae Guţă va deveni tată pentru a 11-a oară. Se va căsători doar dacă născutul va fi băiat

Nicolea Guţă este în al nouălea cer de când a aflat că Flori, actuala iubită, îi va dărui al 11-lea moştenitor. Mai mult decât atât, fiindcă fericirea este imensă, Nicolae Guţă a decis să facă şi un pas important în viaţa sa. Mai exact, manelistul a anunţat că, dacă viitorul copil va fi băiat, atunci el o va lua de soţie pe Flori.

22 iul. 2015, 10:17
Nicolae Guţă va deveni tată pentru a 11-a oară. Se va căsători doar dacă născutul va fi băiat

Nicolae Guţă iubeşte ca în adolescenţă, de când a întâlnit-o pe Flori, o olteancă focoasă de doar 25 de ani. Fiind un împătimit al amorului şi al copiilor, Nicolae Guţă nu a stat mult pe gânduri şi s-a pus pe treabă. Astfel el a reuşit performanţa de a mai da viaţă încă unui suflet.

Mai mult decât atât, după naşterea micuţului, Nicolae Guţă se va căsători civil cu Flori. De data aceasta, se pare că manelistul nu se va mai uita la bani şi va organiza o petrecere de pomină cu numele grele din industria muzicii de petrecere, dar şi cu sute de invitaţim, informează SpyNews.ro.

„I-a spus că, dacă este băiat, o va lua de nevastă, legal. Adică își vor face acte”, ne-a spus un apropiat al celor doi.

Citeşte şi  Scandal monstru în plină stradă! Nicolae Guţă i-a dat un cap în gură unui individ