Este OFICIAL! Pepe şi Raluca DIVORŢEAZĂ! Primele declaraţii: „Ea a luat decizia. Nu mai locuim împreună de două săptămâni”

Un nou divorţ zguduie lumea mondenă! Este vorba despre Pepe şi Raluca, care au decis să îşi continue viaţa separat. Artistul este cel care a făcut anunţul trist, dezvăluind că decizia separării i-a aparţinut soţiei sale.

RomaniaTV.net
02 nov. 2020, 21:14
Este OFICIAL! Pepe şi Raluca DIVORŢEAZĂ! Primele declaraţii: „Ea a luat decizia. Nu mai locuim împreună de două săptămâni”

Cei doi nu mai locuiesc împreună de aproximativ două săptămâni, decizia fiind comunicată şi celor două fete pe care le au împreună.

Vreau să vă fac un anunţ extrem de important, pentru mine şi cred că şi pentru voi, trist totodată, dar adevărat. Eu şi Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum, mai exact, vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţie, în momentul de faţă, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Asta pentru că am înţeles nişte lucruri, şi eu, şi ea, nu mai există tensiuni, sau cel puţin nu vrem să fie acele tensiuni, ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu ei, după ce am trecut acest prag, restul nu mai contează. 

Sper din suflet să ne respectaţi decizia, să nu comentaţi prea mult.

Fiind de comun acord, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces. Nu există un motiv major, real, dar dacă nu se poate, nu se poate, asta e!”, a mărturisit Pepe într-un video.