Este uimitor! Cât costă cea mai scumpă mască din lume? Este din aur şi conţine 3.600 de diamante FOTO

Un bijutier israelian lucrează la ceea ce spune că va fi cea mai scumpă mască de protecţie împotriva coronavirusului din lume. Aceasta va fi un accesoriu din aur cu diamante încrustate, care va avea un preţ de 1,5 milioane de dolari. 

RomaniaTV.net
10 aug. 2020, 10:19
Este uimitor! Cât costă cea mai scumpă mască din lume? Este din aur şi conţine 3.600 de diamante FOTO

Masca este din aur alb de 18 karate şi va fi decorată cu 3.600 de diamante albe şi negre şi va avea filtre N99, la cererea cumpărătorului, potrivit designerului Isaac Levy. 

Levy, care deţine compania Yvel, a mai declarat că acesta a avut două cerinţe: să fie gata până la finalul anului şi să fie cea mai scumpă din lume. Ultima condiţie, a afirmat el, „a fost cel mai uşor de îndeplinit”. 

Citeşte şi: Imagini şocante în Bihor! Sute de oameni stau la o coadă imensă pentru a intra la piscină fără să respecte distanţarea socială

Creatorul nu a divulgat identitatea cumpărătorului, însă a spus că este vorba despre un om de afaceri chinez care trăieşte în Statele Unite. Excentrica mască va cântări 270 de grame, de aproximativ o sută de ori mai mult decât una chirurgicală obişnuită. 

Având în vedere criza mondială şi faptul că şomajul este în creştere în tot mai multe ţări, Levy aspus că este foarte mulţumit de oportunitate.

„Sunt fericit că această mască a oferit suficientă muncă pentru angajaţii noştri”, a spus el din atelierul deschis în apropiere de Ierusalim.


loading...