Dorian Popa, revoltat de prețurile mari, deși e printre cei mai bogați influenceri și își permite orice: ,,Există momente când oamenii, în piață, mă văd exact ca în desenele animate”

Dorian Popa este unul dintre cei mai bogați influenceri de la noi, însă cu toate acestea se plânge de prețurile mari de pe piața românească.

01 nov. 2022, 10:17
Dorian Popa, revoltat de prețurile mari, deși e printre cei mai bogați influenceri și își permite orice: ,,Există momente când oamenii, în piață, mă văd exact ca în desenele animate”

Dorian Popa are succes în afacerile pe care le deține și nu de multe ori a mărturisit că nu i-a fost ușor și că a trebuit să muncească din greu pentru a obține tot ce are acum. Cu toate că acum pare că își permite orice, Dorian Popa se plânge de prețurile mari. Criza prețurilor mari nu l-a ocolit pe vlogger.

Dorian Popa, despre majorarea prețurilor în construcții:  ,,Cum, mă, să dai 6.600 euro pentru o barieră simplă?”

Celebrul vlogger s-a gândit  la siguranța oamenilor care locuiesc cu el în cartier, așa că a hotărât să achiziționeze o barieră. Cu siguranță nu se aștepta ca oferta de preț să fie cea pe care a primit-o, iar acesta a reacționat imediat.

”Am primit o ofertă pentru o barieră pentru strada mea de 8 metri lățime, de 6.600 euro. Eu cred că există momente când oamenii în piață mă văd exact ca în desenele animate, cu fața aia de măgar și cu loser scris mare în frunte. Cum, mă, să dai 6.600 euro pentru o barieră simplă? Am zis fără lumini, fără de ăla de animale, doar o barieră”, a comentat acesta, fâcând haz de necaz de situație.

Dorian Popa, investiție de 70. 000 de euro

Dorian Popa a muncit din greu pentru ce are, însă acum poate culege roadele muncii. Vloggerul a făcut recent o investiție de 70.000 de euro. Acesta și-a deschis o șaormerie în Domnești și speră ca afacerea să-i meargă pe măsura investiției.

,,A fost 70.000 de euro cu totul, șaormeria va veni cu carne, cartofi, sosuri, condimente la pachet în acești bani. Eu voi angaja oameni care o prepară”, a povestit acesta.

Dorian Popa este unul dintre cei mai îndrăgiți influenceri de la noi. Se bucură de un succes uriaș pe rețelele de socializare, acolo unde are 2,4 milioane de urmăritori.

Citește și: Dorian Popa revine pe masa de operaţie. Ce nouă procedură îşi va face artistul

Citește și: Afacerea dubioasă în care Dorian Popa a pierdut 15.000 de euro. „A fost dureros”