Estetică masculină. Lucruri jenante pentru bărbaţi

Estetica masculină este un capitol căruia din ce în ce mai mulţi bărbaţi îi acordă atenţie. Mai ales că nu e bărbat care să nu aibă vreo parte a corpului de care să nu se simtă foarte mândru, care să-l stânjenească în faţa prietenilor. Cu atât mai mult dacă acest "defect" de estetică masculină se transformă în principala sursă a glumelor. Iată câteva exemple de probleme ale bărbaţilor în ceea ce priveşte estetica dar şi sfaturi de depăşire a lor.

RomaniaTV.net
11 iul. 2012, 06:00
Estetică masculină. Lucruri jenante pentru bărbaţi

Părul de pe spate, o problemă de estetică masculină

Nu sunt multe femei care să se dea în vânt după bărbaţii plini de păr chiar peste tot. Iar câţiva amici cu siguranţă că vor face tot posibilul să vă tachineze cu asta. Dacă vreţi să scăpaţi de părul de pe spate aveţi la îndemână câteva soluţii: laserul, crema sau ceara de epilat şi lama.

Calvitia strică estetica masculină

Un adevăr dureros pentru mulţi bărbaţi este chelia. Slăbirea firului de păr începe pe la 35 de ani, iar în preajma aniversării a 50 de ani a pierdut deja majoritatea podoapei capilare. Întrebaţi medicul despre tratamentele care ar putea împiedica pierderea părului şi fiţi foarte atenţi la produsele care promit luna de pe cer. De multe ori se opresc doar la stadiul de promisiune, fără garanţia rezultatelor.

Citiţi mai mult pe sfatulparintilor.ro