Ești din Oradea? Poți comanda uși de garaj secționale de la Alexiana și noi îți spunem de ce!

Odată cu achiziția unei mașini încep să apară și unele întrebări. Ca de exemplu, unde poate fi aceasta parcată în siguranță. Pentru că este clar că nu poate fi parcată oriunde, mai ales dacă are înăuntru accesorii audio sau de alt tip de valoare. Și-atunci, una dintre variantele sigure este, desigur, garajul. Acesta, dacă este prevăzut cu o ușă rezistentă la factorii exteriori, mașina va fi în siguranță.

21 nov. 2023, 12:59
Ești din Oradea? Poți comanda uși de garaj secționale de la Alexiana și noi îți spunem de ce!

Ușile de garaj în modele diversificate pot fi achiziționate de la firma Alexiana.

Uși de garaj secționale în Oradea, dovada responsabilității

Din ce în ce mai mult firma Alexiana se face cunoscută datorită produselor livrate de către aceasta. Ne referim aici la usi de garaj sectionale in Oradea, dar și alt alt gen de produse din catalogul propriu. Firma Alexiana este prezentă în fiecare județ al țării cu oferte de top, dar este cunoscută în mod special pentru calitatea elementelor livrate: uși de garaj, rulouri, automatizări, jaluzele verticale. De asemenea, printre produsele firmei se mai numără și rolete textile, marchize și plase anti insecte.

Clienții din întreaga țară apreciază produsele firmei, deoarece aici le găsesc la prețuri accesibile, calitatea este pusă pe primul loc, iar materialele folosite sunt rezistente la diverși factori. În plus, ușile de garaj vin într-o multitudine de variante, cu sau fără automatizare, iar pentru cine dorește, acestea se pot personaliza.

Proprietățile ușilor de garaj livrate de Alexiana

Ușile de garaj fie ele secționale sau de tip rulou sunt un element important în decor și pot constitui chiar adevărate piese de atracție, pentru cine este preocupat de latura estetică. Astfel, ele se pot comanda într-o varietate mare de culori printre care diverse nuanțe de maro, albastru, grena sau gri. Înainte de asta este necesară măsurarea spațiului unde va fi montată ușa de montaj, iar acest lucru îl poate face echipa de la Alexiana, gratuit.

Apoi, cu ajutorul calculatorului de pe site se poate afla un preț estimativ. Următorul pas este comandarea unei uși de garaj, potrivită cu nevoile, dar și cu bugetul clientului.

Bine de reținut este faptul că se oferă gratuitate pentru soluțiile tehnice oferite și transport, pe lângă măsurătorile efectuate. Apoi, echipa Alexiana oferă garanție pentru numărul de cicluri închidere-deschidere a ușii. Acestea sunt dotate cu un dispozitiv special sigilat pentru numărarea ciclurilor de închidere (valabil în cazul ușilor secționale).

Garanție extinsă până la 11 ani pentru ușile de garaj

Firma Alexiana oferă clienților săi mai multe beneficii odată cu livrarea ușilor de garaj. Astfel, se oferă două intervenții gratuite în primii doi ani în caz că pot interveni mici incidente. Apoi, clientul mai beneficiază și de o reparație gratuită în primul an, încadrată în maxim 10% din valoarea produsului.

O revizie de întreținere gratuită în primii doi ani de zile sună minunat, în felul acesta clienții se pot bucura de serviciile firmei și după ce ușa de garaj a fost instalată. Nu în ultimul rând se mai oferă și o garanție extinsă până la 11 ani.

Produsul poate fi returnat în 45 de zile de la montaj dacă nu este așa cum și-a dorit clientul.

Detalii suplimentare sunt pe pagina oficială Alexiana.ro.