Eşti gata de plajă? Sfaturi pentru a obţine rapid siluetă pe care o doreşti

Vara este in toi, motiv pentru care tot mai multe femei incep sa-si cumpere creme cu protectie solara pentru plaja pentru a se bucura de zile de plaja. Insa, odata cu venirea vremii, apar si grijile legate de silueta.

30 iul. 2014, 04:28
Eşti gata de plajă? Sfaturi pentru a obţine rapid siluetă pe care o doreşti

Inca mai este timp sa dam jos cateva kilograme, chiar daca concediul bate la usa, sustine nutritionistul Heather Bauer, care ne vine in ajutor si cu cateva sfaturi pentru a ne reintra in forma penrtu plaja.

1. Treci pe salate – Este sezonul verdeturilor asa ca profita din plin. Inlocuieste masa de seara, obligatoriu, cu o salata usoara de legume si doar o bucatica de branza, nu mai lata de podul palmei, fara paine. Daca se poate, fa tot posibilul sa mananci salate si la masa de pranz. La serviciu, pune-ti la pachet fructe si legume taiate pentru masa de pranz si renunta la pizza si la sandwichuri. Daca reusesti sa faci asta o saptamana, vei da jos cel putin trei kilograme, daca nu chiar mai mult.

2. Renunta la ciugulit – Incearca sa nu mai mananci biscuiti, snacksuri sau produse de patiserie in timpul zilei, doar pentru ca ti-e pofta. Daca chiar simti nevoie de a pune ceva in gura, scoate din pachet morcovul curatat pe care l-ai adus de acasa si rontaie-l pe acelea. Pe cat posibil, renunta la ciugulitul nesanatos. S-ar putea sa iti spui: „Dar eu nu mananc prostii in timpul zilei!” Ei bine, fa un mic experiment: trece pe foaie tot de ai imbucat intr-o zi, dar absolut tot! Inclusiv bucata de ciocolata oferita de o colega de munca, pumnul de alune pe care l-ai mancat si paharul de suc pe care l-au baut cu ocazia zilei de nastere a cuiva de la serviciu.

Continuarea pe Lyla.ro