Esti „iepuraş” sau „ţestoasă”? Cât de mult rezistă în pat un bărbat normal

Principala grija a barbatilor in materie de sex este cat de mult rezista in pat. Ejacularea prematura le da batai de cap multora si de aceea se gandesc ca nu cumva sa dea si ei rateuri in momentele intime.

04 iul. 2017, 08:16
Esti „iepuraş” sau „ţestoasă”? Cât de mult rezistă în pat un bărbat normal

Presiunea este mare, mai ales ca filmele pentru adulti arata scene cu barbati care rezista „eroic”. Si atunci apare intrebarea sunt barbatii obisnuiti mai putin „eroi”? Sau unii sunt „iepurasi”, iar altii „testoase”?

Asa s-a nascut ideea unui studiu la care au participat 500 de cupluri heterosexuale din cinci tari (Statele Unite, Marea Britanie, Olanda, Spania si Turcia). Barbatii au fost rugati sa se cronometreze de la momentul penetrarii vaginale pana la ejaculare, la fiecare act sexual, timp de patru saptamani. Concluziile au fost publicate in Jurnalul de Medicina sexuala din SUA in anul 2005.

In medie, cuplurile au facut amor de aproximativ 8 ori in timpul perioadei de studiu, iar timpul mediu de „rezistenta” a fost de 5,4 minute. Perioada cea mai scurta de la penetrare la ejaculare, in timpul studiului, a fost de 30 de secunde, iar cea mai lunga de 45 de minute. Perioada de ejaculare nu a fost influentata de faptul ca barbatii purtau sau nu prezervative, sau daca erau sau nu circumcisi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.