Eşti lipsit de ENERGIE? Iată SOLUŢII pentru a-ţi recăpăta vigoarea

Oboseala cronică poate fi cauzată de un număr mare de factori de la cei fizici şi psihologici până la cei emoţionali. În vreme ce unii dintre ei contribuie în mod direct asupra oboselii cronice, alţii au influenţă mai puţin evidentă. Prin urmare, este important să fie studiaţi aceşti factori, mai puţin vizibili, astfel încât oboseala cronică să fie depăşită.

01 oct. 2014, 06:19
Eşti lipsit de ENERGIE? Iată SOLUŢII pentru a-ţi recăpăta vigoarea

Ti s-a intamplat vreodata sa te simti atat de obosit incat chiar si datul jos din pat sa para o fapta de vitejie? Cand, indiferent de numarul cestilor de cafea golite esti tot lipsit de energie? Si cand, dupa o noapte de somn, a doua zi te simti ca si cum n-ai fi inchis ochii? Oare ce cauzeaza aceasta oboseala cronica de care pare ca nu poti scapa in ciuda tuturor eforturilor depuse?

Oboseala cronica este un semn ca organismul nu mai functioneaza eficient – iar asta poate afecta insasi calitatea vietii tale. Tocmai de aceea este important sa intelegi cauzele si sa gasesti cea mai buna solutie astfel incat problema sa fie rezolvata.

1. SOMN INSUFICIENT

Deprivarea de somn este unul dintre cele mai comune cauze pentru oboseala cronica. Un somn insuficient inseamna ca organismul nu poate sa se recupereze dupa efortul mare din timpul zilei. Prin urmare functionarea organismului va fi compromisa si lipsa de energie va fi resimtita alaturi de dureri de cap, ochi obositi, iritabilitate etc.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro

Citeşte şi Mâncăruri care îţi dau somnolenţă şi îţi fură energia