Esti o fire introvertita? Iata 7 cai prin care sa iti recuperezi energia

Persoanele introvertite sunt firi inchise, care gandesc in profunzime. Ei se simt "storsi" de energie atunci cand ies in lume. De cele mai multe ori, pe introvertiti ii gasesti in propriile case, in biblioteci, parcuri retrase, in locuri in care nu vine multa lume pentru ca lor le place sa stea retrasi si sa se "recupereze".

RomaniaTV.net
10 ian. 2019, 21:07
Esti o fire introvertita? Iata 7 cai prin care sa iti recuperezi energia

Desi le place foarte mult singuratatea, asta nu inseamna ca persoanele introvertite nu au deloc legaturi cu ceilalti oameni. Ei pot fi prietenosi si pot avea chiar o viata sociala activa. Doar ca au nevoie de momente de singuratate in care sa-si incarce bateriile. Interactiunea sociala ii epuizeaza energetic.

De aceea n-ar trebui sa fii suparat daca o persoana pe care o stii ca este introvertita iti refuza invitatia in oras, la o petrecere sau la o cafea. Pur si simplu are nevoie de un moment de liniste in care sa se echilibreze.

Daca faci parte din tabara introvertitilor, citeste in continuare. Iti vom prezenta 7 cai prin care poti sa-ti restabilesti rapid echilibrul energetic.

1.     Hobby

Care este activitatea ta preferata? Iti place sa mesteresti ceva, sa faci fotografii, sa gatesti, sa tricotezi, sa gradinaresti, sa colorezi? Indiferent ce hobby ai, iti vei reincarca mai repede bateriile daca il practici.

Poti incerca si ceva nou, cum ar fi yoga, pilates, dans sau orice fel de activitate care iti va face bine nu numai din punct de vedere psihic, ci si fizic.

2.     Mergi singur la cumparaturi

Poate parea o nebunie sa iesi in aglomeratie cand tu ai nevoie de liniste. Insa sunt introvertiti pe care ii oboseste interactiunea cu oamenii, nu plimbarea in mijlocul lor. Atat timp cat nu interactioneaza decat cu vanzatorii, ei se vor simti mai calmi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


loading...