Eşti sclavul meu: TOP 5 semne ale urii pisicilor faţă de oameni

Animalele sunt creaturi imprevizibile. Acest lucru se aplică nu numai acelor animale de companie care au trăit în sălbăticie înainte de domesticire, ci și celor mai comune pufoase.

13 mart. 2022, 15:30
Eşti sclavul meu: TOP 5 semne ale urii pisicilor faţă de oameni

Pisicile preferate şi îndrăgite de toţi pot fi astăzi drăgălaşe și afectuoase, iar mâine își vor mușca stăpânii atât de tare încât aceştia vor trebui să apeleze la chirurgi.

Pentru ca omul să poată stabili rapid o relaţie de apropiere cu o pisică, oamenii de știință au scris multe manuale. Datorită lor, puteți traduce limbajul felin în cel uman și, după poziția corpului, puteți înțelege în ce stare de spirit este animalul dumneavoastră de companie.

Astăzi vă vom spune ce semne evidente indică faptul că o pisică își urăște stăpânul.

Potrivit experților, un animal își exprimă antipatia exact în același mod ca o persoană. În primul rând, va fi agresiv și, cel mai probabil, va începe să muște activ. Nu vorbim de muşcături accidentale, în joacă. Ne referim la confruntarea reală dintre pisică și proprietar.

Al doilea semn este că nicio pisică liniştită nu va șuiera la stăpânul său iubit. Acest lucru ar trebui să vă intre bine în cap.

Dacă o pisică menține în mod constant distanța fizică, acesta este un motiv să te gândești că s-a întâmplat ceva cu relaţia dintre voi.

Citeşte şi Aveți mare grijă la animalele de companie! Cât de periculos e ca pisicile să mănânce din hrana câinilor

Dacă pisica își ascunde coada între picioarele din spate, acest lucru înseamnă o frică teribilă, dorința de a se retrage rapid înapoi sau, dimpotrivă, este vorba despre o agresiune ascunsă. Este mai bine să nu te apropii de un astfel de animal: o secundă – iar mâinile îţi vor fi umplute de sânge.

Dacă o pisică se ascunde tot timpul este important să te gândești la ce o sperie atât de mult. Experții notează că un animal de companie poate încerca să fugă de familie doar în primele zile, până când se obișnuiește. Dar dacă asta se repetă şi la mai bine de o lună este cazul să vă gândiţi că animalul chiar nu vă place.

Citeşte şi De ce dărâmă pisicile obiecte. Explicaţia medicului veterinar