Horoscop dragoste Mihai Voropchievici. Ce zodie isi face amanta, ce zodie este fidela. Adevarul runelor sacre

Mihai Voropchievici, cum iubeste fiecare zodie: Sagetatorul este nepotul lui Cupidod, Scorpionul iubeste o singura data

09 sept. 2021, 12:10
Horoscop dragoste Mihai Voropchievici. Ce zodie isi face amanta, ce zodie este fidela. Adevarul runelor sacre

Horoscop dragoste Mihai Voropchievici BERBEC

Pentru el dragostea e la cote inalte. E mare cautator de dragoste si mare oferitor de dragoste, este extrem de important pentru el sa traiasca iubind, dar a iubi inseamna sa fii fidel. Si berbecii nu sunt fideli. In prima parte cauta cuceriri, fete noi, persoane deosebite, sunt in cautare non stop si ei daca au acasa un partener si au si in afara un partener au puterea sa ii iubeasca pe amandoi la fel. E ceva unic, nu se mai gaseste la alte zodii, dar cand se intampla ca Berbecul sa gaseasca acel partener care corespunde perfect dorintelor lui, nu mai exista infidelitate. Nu mai are ochi pe altcineva.

Legea de aur – Dintre toate virtutile, fidelitatea e cea mai putin statornica

TAUR
Este printre singurele zodii romantice ale zodiacului. Sunt foarte atenti la parteneri, sunt fideli, dar par insensibili, insa au o latura ascunsa pe care o descoperi doar daca traiesti alaturi de ei. Din afara par de piatra. E o metoda de autoprotectie, ca sa nu sufere. Au o forta nemarginita de a primi dragoste si de a oferi. Isi cantaresc foarte bine optiunile si nu se duc cu capul inainte. Taurii se cuceresc cu lux si exces de sentimente. Sunt extremisti in dragoste.

Legea de aur – Cat timp iubesti, ierti, dar mergi descult prin iubire fiindca dincolo de liniste trebuie sa te astepti ca exista furtuni

GEMENI
Au siguranta de a fi originali in ceea ce fac, sunt spirite libere, au imaginatie bogata. Au nevoie sa actioneze, sa testeze, au nevoie de un partener la fel de liber ca ei, la fel de expansiv, fara bariere. Nevoie de libertate este inteleasa ca ”fac ce fac, dar tot acasa vin, nu trebuie sa ma ingradesti”. Nu pot sta in lesa. Numai jumatate dintr-un geaman poate face o familie, celalalt e plimbaret. Se vaita ca nu au primit cat au dorit si cad in obsesii ca nu e iubit, in depresie.

Legea de aur – Am invatat sa iubesc, ca sa fiu iubit

Horoscop dragoste Mihai Voropchievici RAC
Opusul berbecilor. Sunt fideli, au o virtute, ridica fidelitatea la rang de arta. Sunt cei mai buni parteneri, dar e greu sa cuceresti un Rac. Un Rac nu-l bagi usor in dormitor pentru ca nu doreste astfel de aventuri. Sunt pasionali, cu un Rac ajungi pe culmile placerilor. Au ochelari de cal cand intra intr-o casnicie.

Legea de aur – Iubirea este arhitectul universului

LEU
Este menit sa invinga, sunt impinsi de orgolii. Este un partener dificil pentru ca este orgolios si vrea in permanenta multa dragoste. Vrea marturisiri in public. Trebuie sa fie adulat, laudat. Leul pana nu gaseste calapodul potrivit, va frange multe inimi. Sunt cuceritori, actori desavarsiti.

Legea de aur – Dragostea este poezia simturilor

FECIOARA
Prioritarea numarul unu este munca si agonisirea, prosperitatea, nicidecum dragostea. La prima vedere zici ca este sora Sfinxului, nu se baga nimeni acolo, dar e dornica de dragoste, dar niciodata nu iti arata. O fecioara ofera foarte multa dragoste. O fecioara este extrem de dura daca este tradata, mintita sau inselata. Ea se apropie pentru ca are o intuitie iesita din comun si daca simte ca este omul de care are nevoie… Se indragosteste foarte greu, e mai mult o cerebrala decat o sentimentala. Dar cand s-a indragostit poti miza pe fidelitatea ei pentru ca este la cote duble 200%. Nu tolereaza lipsa de fidelitate, multe fecioare care au trecut printr-o casnicie si au fost inselate, prefera sa isi creasca singure copiii.

Legea de aur – Am iubit cu o dragoste ce era mai mult decat dragoste

 

Horoscop DRAGOSTE 9 septembrie 2021. Vibratia inalta te ajuta sa atragi in jurul tau oameni potriviti
Horoscop dragoste Mihai Voropchievici BALANTA
Sunt cel putin la fel de romantice cum sunt Taurii, pentru ca sunt patronate de Venus. Se impart in doua categorii: cei care ascund nevoia de romantism, circumspecti si cei care il arata peste masura. Balantele sunt guralive si daca ii lasi sa faca declaratii de dragoste, iti scriu un album de poezii de dragoste. La extrema opusa, cei cu romantismul ascuns, dau doze mici. Sunt statornice, fidele cand gasesc pe cineva cu aceeasi oferta. La ei totul este posibil in dragoste. Sunt cautate pentru tot ce pot oferi in dragoste.

Legea de aur – In dragoste, a iubi inseamna de multe ori a intelege

SCORPION
Sunt cei mai periculosi pentru ca sunt invaluiti in mister, nu stii niciodata cat ofera. Sunt niste ideali, pasionali, par reci/duri, dar asa atrag. Sunt niste oameni care se joaca cu sentimentele partenerilor, fidelitate exista daca nu se plictisesc prea repede de incurcaturile amoroase din viata lor. Se indragostesc cu adevarat de acei oameni care stiu sa ii provoace intelectual. Nu se lasa intimidati de atotstiutorii care vin sa le dea lectii. Scorpionii iubesc o singura data si daca tu esti cel iubit de scorpioni esti extraordinar.

Legea de aur – Iubirea nu se poate defini intr-o singura formula pentru ca nimeni nu iubeste identic

SAGETATOR
Trateaza dragostea cu multa seriozitate, chiar si asa adora sa flirteze cu ceilalti. Vrea sa fie in centrul atentiei, sunt cuceritori numai prin prestanta lor prin modul cum apar, au o carisma. Oamenii astia sunt de cele mai multe ori preocupati de complexitatea relatiilor, nu o sa stea Sagetatorul cu o singura sageta. Este pana la urma nepotul lui Cupidon.

Legea de aur – Dragostea este intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului

Horoscop dragoste Mihai Voropchievici CAPRICORN
Zodie conservatoare, care mai ales pe latura de dragoste sunt extraordinar de greu de citit, nu ai cum sa ii depistezi. Sunt un pic reticenti, dar daca lasi Capricornul sa stea cu privirea in jos nu ai sa vezi niciodata cata dragoste se ascunde in spatele privirilor. Ca sa cuceresti un Capricorn, priveste-l in ochi. Ochii sunt oglinda sufletului, daca stii sa ii citesti in ochi vei descoperi o pasiune de neinteles. Cu rabdarea, treci marea. Este greu ca il cuceresti dar nu imposibil.

Legea de aur – Dragostea este cea mai puternica forta din Univers

VARSATOR
Firi sociabile dar tin foarte mult la intimitate. Se poate spune ca nu si-au pierdut speranta in dragoste, pentru ca ei pun dragostea in aceiasi balanta cu prietenia. Ca sa te iubeasca trebuie sa fii foarte bun prieten cu ei. De multe ori isi pierd speranta in dragoste, dar raman foarte buni prieteni cu acea persoana. Sunt detasati, nu sunt tristi.

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Iată ce ne face fericiți în funcție de zodie: Nativii care fac orice pentru dragoste!
Legea de aur – suntem cu adevarat indragostiti atunci cand ni se pare ca numai noi stim ce este dragostea adevarata, nimeni nu a iubit inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi astfel dupa noi

Horoscop dragoste Mihai Voropchievici PESTI
Campionii romantismului, a gesturilor de afectiune, ai dragostei pe care o ofera, pe care si-o doresc si nu pot sa-si imagineze viata fara dragoste. Au un simt nemaipomenit, cand simt dragoste vin imediat.

Legea de aur – Te iubesc pentru ca ma iubesti, te iubesc pentru ca te iubesti si nimic mai mult. Te iubesc numai pentru ca te iubesc si aici incepe iubirea”, a spus numerologul pentru sursa citata mai sus.