Etalare RUNE mistice marti 28 septembrie 2021. Mesaje din magia supranaturalului

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei.

28 sept. 2021, 07:25
Etalare RUNE mistice marti 28 septembrie 2021. Mesaje din magia supranaturalului

Etalare RUNE. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru marti 28 septembrie 2021.

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Tensiuni în cuplu, Mercur retrograd aduce cumpene mari
De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Horoscopul zilei marţi 28 septembrie 2021. Pregătit să schimbi vitezele?
Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

ETALARE RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – INGUZ, inversata. Esti atentionat fie ca energia creatiei si a fertilitatii nu curge liber prin tine si sa remediezi situatia, fie sa iti dai seama ce iti cauzeaza o stare de tristete sau depresie care te impedica sa curgi cu valul creatiei divine. Runa este conectata cu energia lui Inga, divinul feminin si este simbolul genitalelor feminine, a tot ce inseamna fertilitate si creativitate. Creatia este feminina si este o stare de a fi. Tot ce facem inseamna creatie si viata : muncim, cantam, speram, plangem, gandim, radem, mergem, ne odihnim, suntem.

ETALARE RUNE pentru TAUR
Runa etalata – Mannaz : Perioada curenta nu este cea indicata pentru a aduna recoltele muncii tale chiar daca ele exista. Fa-ti analizarile interne ale propriei persoane si vezi cum poti evolua. Acum este un timp favorabil pentru imbunatatire de sine cu calm si ratiune. Vei avea beneficii de pe urma acestei atitudini.

ETALARE RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – Nauthiz: Esti intr-o situatie in care o nevoie materiala nu iti este implinita sau te simti impovarat de lipsuri. Aceasta situatie poate fi atat reala, cat si inchipuita. Totul este sa actionezi pentru a schimba situatia. Atlfel, te poti astepta la o degradare a calitatii vietii. Nu ezita sa ceri ajutor daca nu poti face totul de unul singur.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...