Horoscop Camelia Pătrăşcanu 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Tensiuni în cuplu, Mercur retrograd aduce cumpene mari

Horoscop 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat previziunile astrale pentru toate zodiile.

27 sept. 2021, 16:13
Horoscop Camelia Pătrăşcanu 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Tensiuni în cuplu, Mercur retrograd aduce cumpene mari

Horoscop Camelia Pătrăşcanu Berbec

Pentru Berbeci sunt foarte preocupati luni si marti de tot felul de intaniri, sa convinga diverse persoane, sa-si vanda ideile si sa faca rost de acte. Pot calatori sau pot contacta persoane aflate la distanta si calatoriile sunt fructuoase. Insa, miercuri si joi zilele sunt mult mai tensionate, au nevoie de concentrare si chiar de liniste pentru a-si rezolva lucrurile. Vineri si sambata sunt zile tonice si dinamice cu surprize si cu vesti noi care le dau sperante.

Taur

Pentru Tauri preocuparea este legata de bani luni si marti si-si fac tot felul de calcule sa scoata profit din orice sau sa vada solutia in orice. E chiar implicat destinul, cu alte cuvinte, dezleaga niste enigme si cu aceste rezultate reusesc sa iti faca proiectele pentru urmatorii pasi. Tensiunile pot fi legate de drumuri pe care le fac sau de discutii cu persoane apropiate cu care nu se inteleg, asta mai ales miercuri si joi. Finalul de saptamana aduce si el discutii in familie, mai ales vineri si sambata.

Horoscop rune Octombrie 2021 Mihai Voropchievici. Suflete rănite, bate vântul în Casa Banilor şi doctorii certifică Mercur retrograd
Horoscop Camelia Pătrăşcanu Gemeni

Sunt in forma, mai ales luni si marti, au cuvintele la ei si pot face lucruri indraznete, neasteptate si pentru ei, dar si pentru cei din jur. Isi depasescu cumva limitele si asta ii ajuta in afaceri, pentru ca vad mai departe de ceilallti.Tensiuni financiare, insa. Ideile lor au nevoie de bani, mai ales miercuri si joi. Nu-i gasesc foarte usor. E recomandabil sa nu-i cheltuiasca, sa fie zgarciti, sa reziste la cereri si plangeri. Finalul de saptamana este insa intr-o nota mai dinamica si mai generoasa. Posibile calatorii, vineri si sambata.

Rac

Pentru Raci saptamana incepe bine pentru ca isi pun gandurile in ordine si chiar dezleaga niste enigme, afla niste secrete sau isi dau seama de niste lucruri, fac niste legaturi foarte bune luni si marti. Miercuri si joi insa sunt tensionati. Sunt foarte sensibili la ce se intampla in mediul lor, mai ales discutiile cu familia. Vineri si sambata discuta mult despre bani, gasesc solutii financiare, sunt mai pragmatici si reusesc sa gaseasca deschideri la problemele pe care le au.

HOROSCOP. Cristina Demetrescu trage semnalul de alarmă de echinocțiu. Ce trebuie să facă toate zodiile: ”O să tragi foarte mult după”

Horoscop Camelia Pătrăşcanu Leu

Pentru Lei, saptamana incepe cu planuri mari pentru viitor, idei foarte indraznete, solutii inedite pe care le gasesc. Sunt intr-o mare forma luni si marti. Atentie la excese, alimentare sau de alt fel – risca sa-si risipeasca energia si-n intalniri si discutii care sunt sterile. De aceea se pot resimti miercuri si joi, au nevoie sa stea mai mult cu ei si sa se puna in ordine sufleteste si mental. Poate sa li se ceara ajutorul de catre un apropiat si trebuie sa faca economie de energie. La final de saptamana sunt in forma.

Fecioara

Fecrioarele au multe decizii de luat sau sa isi spuna un punct de vedere foarte bine conturat si argumentat, luni si marti. Pot fi sedinte sau intalniri cu sefii sau ajung intr-un punct cu actiunile lor in care dicteaza in acest moment si argumenteaza foarte mult masurile pe care le iau. Tensiuni, miercuri si joi, ca la toata lumea. Amana niste intalniri care le-ar fi facut placere. Si finalul de saptamana, chiar daca este mai tonic, aduce preocupari pentru sanatate, pentru a altora, in special, si fac servicii oamenilor apropiati.

Balanta

Balantele pot rezolva niste probleme legate de acte luni si marti sau afla niste informatii, primesc niste raspunsuri esentiale pentru ele care pur si simplu le deschid mintea. Li se ofera un culoar de rezolvare de catre altcineva, o persoana foarte bine pregatita in domeniul ei sau cumva ajung la aceste informatii. De aceea, miercuri si joi incearca sa implementeze si pot intra in conflict cu autoritatile sau cu persoane care vor sa se impuna in viata lor, dar o tin pe a lor si isi ordoneaza cumva ideile in functie de propriile lor optiuni si alegeri. In weekend, cu prietenii.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu Scorpion

Scorpionii sunt preocupati de bani luni si marti si pot gasi niste solutii la care altii nu s-au gandit. Pot scoate bani sau avantaje sau un profit din tot felul de combinatii pe care le fac. In general au nevoie de oameni si sa convinga oamenii sa faca niste lucruri ca ei sa iasa bine alaturi si de ceilalti. Deci, multa munca de negociere si lamurile luni si marti. Miercuri si joi atentie la acte, poate chiar mai vechi, care nu au fost rezolvate bine si acum trebuie sa se ocupe de ele. Au de lucru si in weekend, dar sunt spornici.

Sagetator

Pentru Sagetatori, relatiile personale sunt subliniate, la fel si imaginea publica. Vor sa iasa in evidenta, luni si marti, isi arata cunostintele, socializeaza, pot fi apreciati si complimentati. Tensiuni, insa, miercuri si joi, mai ales pentru cei care si-au neglijat sanatatea. Isi dau seama ca au o limita si se confrunta cu ea. Poate fi de sanatate, dar poate fi si o limita in conceptii, niste prejudecati de care se lovesc sau alte margini pe care ei acum si le tatoneaza si vad ce pot sau ce nu pot si ce le convine sau nu le convine. Calatorii in weekend, posibil, sau contacte cu persoane aflate la distanta

Capricorn

Pentru Capricorni, munca spornica, luni si marti. Invata sau experimenteaza lucrul cu o noua tehnologie sau cu noi mecanisme de care au nevoie au locul de munca. Miercuri si joi tensiuni cu partenerul de viata sau cu o alta persoana apropiata, mai mult legate de cadru, de ordine, de reguli. Pentru weekend e bine sa faca pe plac partenerului sau oamenilor apropiati pentru ca serviciile lor vor fi rasplatite.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu Varsator

Varsatorii sunt creativi si imaginativi, mai ales la inceput de saptamana. Nu prea au chef de un orar prea riguros. Isi iau mult timp liber, lucreaza bine cu multe recreatii, dar pot fi productivi pentru ca e mai multa munca de creativitate si de imaginatie. Altii pot pune munca in cui si petrec ca in vacanta. Zilele tensionate sunt cele de miercuri si joi, mai ales daca au dead-line-uri sau anumite puncte de bifat. Le este greu sa se mobilizeze sau nu au conditii asa cum vor ei. In weekend pun mai mult pret pe relatii sociale, intalnirea cu partenerul si cer mult de la cei din jur, au tot felul de plangeri si de pretentii.

Pesti

Pentru Pesti, luni si marti sunt zile fructuoase pare pot sa le valorifice daca lucreaza singuri, ca sa se concentreze, ca sa vada ce simt cu adevarat, ca sa-si incarce bateriile. Sunt foarte bune zile si pentru organizari in familie, insa miercuri si joi tensiunile pot fi legate de emotiile lor, mai ales daca au senzatia ca ar merita mai mult sprijin ajutor sau recunoastere. Relatia cu copiii poate fi tensionata si, in general, in plan sentimental tensiuni la mijloc de saptamana. In weekend muncesc, dar au elan si entuziasm. Sunt foarte productivi la final de saptamana, au rezultate.

Sursa: antena3.ro