Etalare RUNE pe ZODII, 22-28 noiembrie 2021. Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 22-28 noiembrie 2021. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

21 nov. 2021, 00:01
Etalare RUNE pe ZODII, 22-28 noiembrie 2021. Noutati de la pietrele mistice!

Etalare RUNE pe ZODII, 22-28 noiembrie 2021. 

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Horoscop rune 22-28 noiembrie 2021, descifrat de Voropchievici. Fecioarele primesc bani, Taurii îţi schimbă viața
„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Dagaz (inversata) : Nu este momentul potrivit pentru schimbari majore. Ai incredere in abilitatile si in puterea ta si vei ajunge la lumina. Lumina zilei este indepartata dar exista pentru tine. Dagaz este runa transformarii.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – HAGALAZ, inversata. Hagalaz simbolizeaza bruma, iarba si furtunile de zapada. Starea naturala dinaintea unei noi creatii este haosul si prezenta fortelor aflate in afara controlului tau ce actioneaza. Rezista. Tine-te bine si stai pe loc chiar daca ti se pare ca sunt furtuni in jurul tau. Noul va veni, e nevoie ca vechiul sa plece. Puritatea zapezii te inspira sa vezi ca si in timp de frig exista ceva frumos.

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – Isa: Isa este una dintre cele mai simple rune. Isa reperzinta linistea si puritatea ghetii. Mitul creatiei norvegiene provine din imbinarea a doua forte „focul” (Kenaz) si gheata (Isa). Cand apare aceasta runa, ar fi bine sa limitezi calatoriile si deciziile importante si sa astepti momente mai fertile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Etalare zilnica RUNE mistice duminica 21 noiembrie 2021. Mesaje din magia supranaturalului
Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru duminica 21 noiembrie 2021.
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop 2022, pentru cine cad bani din cer. Pavel Globa anunţă ce zodii vor fi norocoase anul viitor

ETALARE RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – JERA: Runa Jera este una din acele rune ce vorbeste despre ciclurile naturale ale anului, in acest caz despre recolta de toamna. Aceste cicluri sunt eterne. Prin mesajul sau de recolta si bogatie in urma trudei, aceasta runa poate simboliza graviditate sau orice alta forma de a culege fructe si roade, si este in special un indicator al ciclurilor de viata date de karma sau de providenta – ce semeni, aceea culegi. Vei culege, asadar, ceea ce ai semanat, dar recolta va fi una buna si bogata. Este semn de prosperitate.

ETALARE RUNE pentru TAUR
Runa etalata – Kenaz: Ceva (sau cineva) iti va lumina drumul catre solutia la o problema ce treneaza de multa vreme. Dar iluminarea si claritatea nu vin fara sacrificiu. De multe ori este un pret pe care trebuie sa-l platesti. Nu este neaparat dureros, dar poate fi renuntarea la ceva. Este vorba de ceva asemanator Marului Cunoasterii din cartea Genezei.

ETALARE RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – Mannaz: Mannaz simbolizeaza grupuri de oameni, prieteni, cunostinte, fiecare cu personalitatea lui complexa. De asemenea, trimite cu gandul catre modul in care reactioneaza fiecare individ in relatia cu celalalt, modul in care esti constient de existenta celorlalti, dar si modul in care esti perceput de catre ceilalti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.