Horoscop 2022, pentru cine cad bani din cer. Pavel Globa anunţă ce zodii vor fi norocoase anul viitor

Anul viitor aduce efectele pandemiei mai aproape de buzunarele fiecăruia. Există însă patru zodii care nu vor simţi presiune financiară.

22 oct. 2021, 09:55
Horoscop 2022, pentru cine cad bani din cer. Pavel Globa anunţă ce zodii vor fi norocoase anul viitor

Horoscop 2022 Berbecul

va fi însoțit de noroc în tot ceea ce ține de carieră și finanțe. Prin urmare, are sens să riscați și să vă încercați şansa într-un domeniu nou. Este logic să întocmim un plan detaliat de acțiune pentru anul respectiv. Perioada de muncă intensivă va fi în toamnă, tot restul anului fiind ocupat cu pregătirile pentru a număra roadele la final.

Provocările apărute în 2022 pentru Gemeni nu vor fi foarte dificile. Reprezentanții acestui semn zodiacal trebuie să le facă față cu succes. Există un grad ridicat de probabilitate ca Gemenii să aibă posibilitatea de a schimba locul de muncă pentru unul mai potrivit. De asemenea, salariile lor ar trebui să crească.

Nostradamus, cele mai sumbre previziuni pentru 2022. Război între cele mai puternice state
Pentru Scorpioni, banii vor începe aproape să cadă din cer. Va exista șansa de a combina munca cu hobby-ul său preferat. În acest caz, activitățile zilnice vor aduce satisfacție maximă. Cu toate acestea, va trebui să lucrați mult. Răsplata va fi pe măsură, deoarece câștigurile vor acoperi „găurile” financiare și vor oferi o rezervă pentru viitor.

Horoscop Dragoste 2022. Zodiile care vor da lovitura în acest an pe plan sentimental

Horoscop 2022 Vărsătorul va putea obține succes în 2022 prin muncă și dăruire. Prima jumătate a anului va fi optimă pentru rezolvarea problemelor de afaceri. Acesta este momentul perfect pentru negocieri, interviuri, contracte. În plan financiar, Vărsătorul va avea ocazia să creeze o „pernă de stabilitate” pentru viitor.

Horoscop Sărbători 2021, cu Pavel Globa: Cine zodii care vor avea necazuri mari de Crăciun şi Anul Nou
Pavel Globa (n. 16 iulie 1953, Moscova, Uniunea Sovietică) este un astrolog rus, în prezent stabilit în Germania. El susține ca Cel de-Al Treilea Război Mondial va începedin Rusia. Astrologul a prezis și ca în timpul decernării Premiilor Nobel pentru Pace din 2011 va avea loc un atentat terorist. Pavel Globa a mai prezis unirea Republicii Moldova cu România. De asemenea, Pavel Globa susținea încă din 2008 că între 2014-2020 vom avea loc cataclisme uriașe, care vor începe din Ucraina. Conform presei, Globa ar mai fi prezis: căderea Uniunii Sovietice, venirea la putere a președintelui rus Vladimir Putin, atentatele din 11 septembrie 2001 și sfârșitul politic al lui Fidel Castro.