Etalare zilnica RUNE mistice JOI 30 IULIE 2020. Mesaje din magia supranaturalului

// Sursa: romaniatv.net

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru JOI 30 IULIE 2020.

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – Raido: Raido simbolizeaza calatoria fizica sau spiritual. Noi perspective apar daca iti schimbi punctul din care privesti lucrurile. E vremea sa faci o schimbare sau o calatorie care sa conduca spre transformarea spirituala.

ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – Sowelu : Sowelu este runa energiei si a revelatiei, reprezinta energia soarelui, spiritul vietii, taria de caracter, energie fara limite, completitudine. Aduce darul intelegerii, capacitatea de a invata. Este simbol pentru fitness si buna sanatate. Desi Sowelu este cunoscuta ca simbol de victorie, ea implica si forta atacului care e o forta pozitiva, fiind puterea naturala a soarelui. In spiritualitate, runa este citita ca o viziune clara, victoria binelui asupra raului, a luminii asupra intunericului. Sowelu atentioneaza sa folosesti puterile binelui ca sa invingi negativul.

ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – Thurisaz (inversata): Esti prea rezistent la schimbare si nu iti face bine. Ai obieceiul de a privi situatiile doar pe termen scurt si sa nu le vezi beneficiile pe termen lung. Intelege ce inseamna aceste dezavanaje/sacrificii, pentru a nu se transforma in adevarate probleme mai tarziu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop rune
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8357
RON
12 Aug
noapte 20 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H