Etalare zilnica RUNE mistice miercuri 10 ianuarie 2024. Wunjo te cheamă să îți vezi viața din alt punct de vedere. Cine sunt nativii care simt schimbarea cel mai puternic

Etalare zilnica RUNE mistice miercuri 10 ianuarie 2024. În funcție de zodia ta, runele îți vor dezvălui care sunt prioritățiile pe care ar trebui să le ai în această zi

10 ian. 2024, 09:53
Etalare zilnica RUNE mistice miercuri 10 ianuarie 2024. Wunjo te cheamă să îți vezi viața din alt punct de vedere. Cine sunt nativii care simt schimbarea cel mai puternic
Etalare zilnica RUNE mistice miercuri 10 ianuarie 2024. Wunjo te cheamă să îți vezi viața din alt punct de vedere. Cine sunt nativii care simt schimbarea cel mai puternic

Etalare zilnica RUNE mistice miercuri 10 ianuarie 2024. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Citește și: Începutul de an este de vis pentru aceste zodii! Nativii care vor străluci și vor excela în orice fac

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Etalare zilnica RUNE mistice miercuri 10 ianuarie 2024

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – EIWAZ, inversata. Eiwaz iti indica posibilitatea unei incapatanari sau inflexibilitati ori lipsa de dorinta de a ceda sau de a face un compromis. Ca sa ai succes intr-un nou plan si sa il duci pana la capat, ai nevoie sa fii adaptabil oricaror imprevizibilitati, pentru ca drumul este lung si adesea intortocheat. Este runa ce simbolizeaza copacul vietii, magia si visarea. Cuvantul de putere este “unitate” asa cum exista forta unificatoare puternica a naturii ce creaza o fundatie ferma a vietii.

ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – FEHU (cu fata in sus). Bucura-te de succesul si prosperitatea pe care le vei primi dar nu uita sa le imparti cu altii, pentru ca generozitatea este o caracteristica importanta a adevaratei prosperitati, in special daca nu te astepti la recompensa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citește și: Horoscop 11 ianuarie 2024. Luna Nouă în Capricorn. Semnificația spirituală a primei Luni noi din an