Eugen Neagoe, prima declaraţie după infarctul suferit la meciul Dinamo-Craiova. Care a fost momentul-şoc: „Atunci mi s-a rupt filmul!”

Eugen Neagoe, 51 de ani, a dezvăluit clipele dramatice prin care a trecut după ce a suferit un infarct în minutul 25 al meciului Dinamo - Craiova.

24 iul. 2019, 15:12
Eugen Neagoe, prima declaraţie după infarctul suferit la meciul Dinamo-Craiova. Care a fost momentul-şoc: „Atunci mi s-a rupt filmul!”

Eugen Neagoe a fost externat, miercuri, la două zile și jumătate de la momentul în care a suferit un stop cardiac, şi a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat pentru GSP.

„Totul e foarte bine. Trebuie doar să iau câteva pastile. În următoarea săptămână, câte trei pe zi, apoi câte două pe zi alte șapte zile și în a treia săptămână o singură pastilă. Mi-a spus doctorul că pot să fac absolut orice, inclusiv să antrenez, dar că măcar trei-patru săptămâni să mă liniștesc. Cu siguranță, voi reveni în antrenorat. Un singur lucru mi-a cerut să nu mai fac. Să renunț la țigări. Chiar m-a rugat frumos să nu mai fumez”, a declarat Eugen Neagoe.

Eugen Neagoe, DECIZIE RADICALĂ după ce a suferit un INFARCT. Promisiune de pe patul de SPITAL

Întrebat dacă a mai avut probleme cardiace, Eugen Neagoe a negat: „Nu am avut niciodată, dar niciodată, nici cea mai mică problemă. Nu aveam nimic!”.

Eugen Neagoe a dezvăluit ce s-a întâmplat în zua meciului.

„Chiar m-am simțit foarte bine. M-am și odihnit după-amiază. Iar de la ora 15:00 până când am ajuns la stadion cred că am fumat cel mult două țigări. După ce a început meciul, cam prin minutul 10 am simțit că amețesc. M-am dus și m-am așezat pe bancă. Apoi, m-am mai ridicat, am mai strigat la băieți, dar iarăși am amețit. Atunci i-am zis secundului Moga să-l cheme pe doctorul Bătineanu. A venit, s-a așezat lângă mine și mi-a dat niște apă plată cu vitamine. Eu, care nu transpir aproape deloc, eram aproape lac de apă. După ce am renunțat la sacou… Nu mai știu nimic. De acolo s-a rupt filmul pentru mine”, a spus Eugen Neagoe.

Eugen Neagoe s-a prăbuşit după ce a făcut INFARCT şi a fost luat cu ambulanţa! Şi-a revenit la SPITAL

Despre viitorul la Dinamo, antrenorul a spus: „Probabil că în zilele viitoare voi discuta cu cei din conducerea clubului. Oricum, ei au fost alături de mine aproape non-stop, m-au vizitat la spital, am vorbit în fiecare zi”.