Eugen Neagoe a rememorat momentele de dinaintea infarctului. Care erau obiceiurile antrenorului şi la ce trebuie să renunţe

Eugen Neagoe (51 de ani) a fost externat miercuri, după infarctul miocardic suferit în timpul partidei Dinamo - Universitatea Craiova 0-2.

RomaniaTV.net
25 iul. 2019, 07:48
Eugen Neagoe a rememorat momentele de dinaintea infarctului. Care erau obiceiurile antrenorului şi la ce trebuie să renunţe

Inima nu mai bătea regulat și am rămas fără puls. Îngerii mei păzitori au fost medicii de pe Ambulanță, cele două doamne. Bineînțeles, și medicii care sunt la Spitalul de Urgență. Sunt profesioniști și chiar avem medici buni în România„, a spus Eugen Neagoe la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Eugen Neagoe a precizat că nu a avut probleme de sănătate în ziua jocului, așa cum s-a speculat, și nici nu a fumat 3 pachete de țigări. Totuși, tehnicianul dinamoviștilor a recunoscut că este fumător, iar medicii i-au transmis că trebuie să renunțe la acest viciu. De altfel, Neagoe le-a promis în scris că va renunța la fumat.

Nu mi-a fost rău niciun moment, nu vorbesc doar de ziua jocului. În nicio zi nu mi-a fost rău, chiar m-am simțit bine. Niciodată nu am fumat 3 pachete de țigări, mai ales în ziua jocului când ai discuții cu jucătorii, nici nu ai timp.

Într-adevăr, beam 3-4 cafele pe zi și nu ascund că fumam 15-20 de țigări pe zi. M-a rugat domnul doctor, te rog frumos să renunți la fumat și i-am spus că renunț. Chiar pe biletul de ieșire am trecut cu majuscule: RENUNȚ LA FUMAT!„, a mai spus Eugen Neagoe.