Eugen Nicolăescu acuză „acţiunea PERVERSĂ” a lui Băsescu şi a Guvernului

Fostul ministru al Sănătăţii, deputatul PNL Eugen Nicolăescu, a declarat, marţi, că preşedintele Traian Băsescu şi Executivul au făcut, prin renumirea lui Raed Arafat în aceeaşi funcţie în Ministerul Sănătăţii, un pas înapoi, încercând să micşoreze nemulţumirea populară.

RomaniaTV.net
17 ian. 2012, 15:35
Eugen Nicolăescu acuză „acţiunea PERVERSĂ” a lui Băsescu şi a Guvernului

„E un pas mare înapoi – cel pe care îl fac Guvernul şi Traian Băsescu sub forma unei acţiuni perverse, nerecunoscând că au greşit atunci când l-au tratat cu umilinţă pe Raed Arafat şi încercând să micşoreze nemulţumirea populară punându-l la loc”, a spus Nicolăescu, citat de Mediafax.

El a spus că modalitatea „ascunsă” prin care Emil Boc şi Traian Băsescu au utilizat-o în cazul repunerii acestuia în funcţie este o „încercare parşivă”, „mişelească”, de a înşela atenţia opiniei publice.

„Mişcarea disperată de nerecunoaştere a propriilor erori nu va schimba percepţia publică. Cetăţenii nu mai pot fi minţiţi. Direcţia protestelor se îndreaptă acolo unde trebuia să fie de la început, către puterea actuală, adică Traian Băsescu, Emil Boc, Guvern”, a spus Nicolăescu, precizând că soluţia este dată de organizarea alegerilor anticipate.

Pe de altă parte, fostul ministru al Sănătăţii a spus că se bucură de revenirea lui Arafat în fruntea medicinii de urgenţă din România.