Eugen Nicolăescu rămâne în spital

Viceliderul grupului PNL de la Camera Deputaţilor, Eugen Nicolăescu, va rămâne internat la Spitalul Floreasca pentru un set de investigaţii suplimentare deoarece cele efectuate până acum nu au indicat probleme de sănătate serioase. Purtătorul de cuvânt al spitalului, Bogdan Opriţa, a arătată că testele de până acum nu au arătat cauza pentru care Nicolăescu a leşinat.

RomaniaTV.net
01 mart. 2012, 12:39
Eugen Nicolăescu rămâne în spital

Medicul Bogdan Opriţa a spus că Eugen Nicolăescu a fost consultat din nou joi, de o echipă pluridisciplinară, care a decis ca acesta să rămână internat, informează Mediafax.

Analizele făcute până în prezent nu au indicat nicio suferinţă care să justifice starea pe care Eugen Nicolăescu a avut-o miercuri seară, motiv pentru care investigaţiile vor continua, a precizat Opriţa.

Deputatul PNL Eugen Nicolăescu a fost internat miercuri noapte, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, după ce i s-a făcut rău.

Familia fostului ministru al Sănătăţii Eugen Nicolăescu a chemat ambulanţa miercuri, în jurul orei 22.30, deputatul fiind transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Medicii i-au făcut toate investigaţiile, niciunul dintre rezultate neindicând o anume suferinţă, a mai spus Bogdan Opriţa.

Miercuri seara, înainte să i se facă rău, Eugen Nicolăescu a fost invitat în emisiunea Cheia Zilei la România TV unde a discutat despre intenţia Robertei Anastase de a tăia indemnizaţia primită de parlamentarii opoziţiei pe perioada grevei.