Eugen Teodorovici a anunţat „bilanţul pandemiei de prostie”. Care sunt simptomele semnalate de politician

Eugen Teodorovici a atacat dur Guvernul Orban, criticând efectele măsurilor luate în timpul stării de urgență. Politicianul susține că liberalii încearcă să trateze efectele și cauza.  

RomaniaTV.net
27 apr. 2020, 17:18
Eugen Teodorovici a anunţat „bilanţul pandemiei de prostie”. Care sunt simptomele semnalate de politician

„Bilanț stare de urgență, 27.04.2020:

– 1.027.824 contracte individuale de muncă SUSPENDATE!

– 260.171 contracte individuale de muncă ÎNCETATE!

Pandemiei COVID-19 i se suprapune pandemia de PROSTIE generalizată la nivelul guvernului. Acesta este bilanțul incompetenței lui Orban și a unui întreg guvern, ce se reflectă în rezultatul DEZASTRUOS al măsurilor luate de habarniștii liberali pentru compensarea efectelelor COVID-19 asupra economiei românești!”, a scris Eugen Teodorovici pe Facebook.

Citește și: Eugen Teodorovici transmite un mesaj DUR: „Nu putem să rămânem cu toţii prizonieri în proiectul ăsta păgubos al lui Iohannis”

Eugen Teodorovici susține că liberalii încearcă să trateze efectele și nu cauza. Acesta a menționat faptul că persoanele aflate la putere își schimbă declarațiile de la o zi la alta.

„În loc să dispună măsurile necesare pentru sprijinirea CONTINUĂRII activității firmelor din România, pentru a evita concedierea sau trimiterea în șomaj a salariaților, adevărații comuniști – liberalii aflați acum la guvernare – zadarnic încearcă acum să trateze EFECTELE și nu CAUZA! Toți cei afectați de pandemia de PROSTIE manifestă simptome de declarații politice halucinante, afirmații contradictorii de la o zi la alta și acuze menite să ascundă propria mizerie sub preș”, apreciază Eugen Teodorovici.