Eugen Teodorovici răspunde acuzaţiilor lui Cîţu: "Am fost membru în CSAT. Cum să fiu spion rus?"

Publicat: Duminică, 02 Februarie 2020 13:42 // Actualizat: Duminică, 02 Februarie 2020 14:20 // Sursa: romaniatv.net

Fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, invitat la Antena 3, a răspuns acuzațiilor făcute de actualul ministru de Finanțe, Florin Cîțu.

Întrebat dacă este spion rus, Teodorovici s-a amuzat și a întrebat retoric: „Cine mai ascultă ce vorbește domnul Cîțu?”.

Teodorovici a continuat: „Dacă aș putea să fac și eu o glumă, mi-ar fi plăcut să fie ceva de genul ăsta, dar iar înțeleg unii greșit acest sens. Este o prostie făcută în spațiul public. Nu înțeleg cum Cîțu poate face o astfel de acuză. Este membru al CSAT-ului! Este foarte grav, fără să probeze. Dar, ne-am obișnuit, cred că sunt declarații de cancan și cred că nimeni nu-l mai ia în seamă pe Cîțu.

Deja toată România s-a obișnuit cu prostiile pe care le vorbește domnul Cîțu. Am înțeles acest tip de discurs în perioada cât domnul Cîțu a fost în Opoziție, dar acum când este ministru de Finanțe și membru al CSAT, cum poate să mai îndruge asemenea prostii. Dar românii au învățat deja că acest domn Cîțu vorbește numai prostii, fie că vorbește despre can-can, fie că vorbește despre Finanțe. E o aberație a lui Cîțu, am fost membru în CSAT, cum să fiu spion rus?”, a declarat fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici.

În ceea ce privește mesajul transmis astăzi de Florin Cîțu, cu un „bichon și stăpânul lui”, Teodorovici a spus: „Nu sunt eu bichonul. Cred ca a vorbit despre dânsul. Dacă face acuze, să vină cu date. Care sunt acele cifre concrete, puse pe site-ul ministerului de Finanţe? Nu mai este în opoziţie, să nu mai arunce declaraţii aşa la întâmplare, să vină cu date”.

Duminică, înainte de începerea Consiliului Național al PNL, ministrul de Finanțe Florin Cîțu a făcut o serie de declarații. A refuzat să-l nominalizeze pe „spionul rus” care s-ar afla pe urmele sale, dar în schimb a vorbit despre „bichon” și despre stăpânul acestuia. Cîțu a refuzat să facă mai multe declarații pe acest subiect.

Citește șiCîţu vrea să-i cheme pe foştii miniştri în Parlament pentru explicaţii: "Românii trebuie să ştie cine a distrus economia"

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bichon și stăpânul lui Eugen Teodorovici Florin Citu misterul spionilor
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
19 Sep
noapte 14 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H