Eugen Teodorovici, după ce Băsescu i-a cerut demisia: Un expirat politic, să se retragă la pensie

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, a reacţionat, vineri, după ce fostul preşedinte Traian Băsescu l-a numit ”un aburitor” care ar trebui să plece din Guvern. Teodorovici a spus că Băsescu este ”un expirat din punct de vedere politic” care ”ar trebui să se retragă la pensie”.

RomaniaTV.net
12 oct. 2018, 12:20
Eugen Teodorovici, după ce Băsescu i-a cerut demisia: Un expirat politic, să se retragă la pensie

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, a declarat vineri, întrebat fiind ce părere are despre afirmaţiile lui Adrian Ţuţuianu referitoare la PSD care s-a comportat ”ca un partid de maimuţe”, că astfel de discuţii trebuie tranşeze în Comitetul Executiv al PSD şi că ele nu fac bine clasei politice.

„Sunt chestiuni care trebuie discutate, tranşate, în CEx, la nivelul conducerii partidului. Nu cred că fac bine nici nouă ca partid, nici clasei politice în general astfel de discuţii în spaţiul public şi nu numai”, a spus Eugen Teodorovici, potrivit News.ro.

El a ţinut să dea o replică fostului preşedinte Traian Băsescu, care a afirmat, joi seară, la un post de televiziune, că Teodorovici este ”un mare aburitor” care ar trebui să plece din Gvern împreună cu alţi miniştri.

„Am crezut că mă întrebaţi de ce a spus domnul Băsescu, dar dumneavoastră nu mă întrebaţi de ceea ce spune un expirat din punct de vedere politic, aşa cum este domnul Băsescu, care a minţit şi a furat toată viaţa lui. Şi acum vine să ne dea nou sfaturi. E bine să se retragă la pensie, cât o mai vrea el din ea”, a mai spus Teodorovici.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a făcut, joi seară, la B1 TV, o analiză a Guvernului Dăncilă, el spunând că că Eugen Teodorovici ”este un mare aburitor”, Dănuţ Andruşcă este ”o panaramă”, Teodor Meleşcanu este o ”mumie pietrificată în tradiţiile vechii diplomaţii româneşti, lipsită de dinamism şi cu linii fixe”, în timp ce Victor Negrescu este ”isteţ, dar nu-i foloseşte cu nimic că e prea mic în funcţie”.

Despre Rovana Plumb, fostul şef al Statului a afirmat că pentru aceasta PSD ar trebui ”să înfiinţeze un minister al tăiatului frunzei la câini”.

Citeşte şi: Traian Băsescu: Ar trebui să plece din Guvern: Stănescu, Teodorovici, Daea, Andruşcă şi Plumb