Eugen Teodorovici: Mă bucur că domnul preşedinte a promulgat bugetul. E adevărat, cu o mare întârziere, nejustificată

Publicat: Vineri, 15 Martie 2019 14:59 // Actualizat: Vineri, 15 Martie 2019 14:59 // Sursa: romaniatv.net

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat, vineri, că se bucură că preşedintele Klaus Iohannis a promulgat bugetul, chiar dacă cu ”o mare întârziere, nejustificată”, şi speră ca, la final de an, să se demonstreze că ”coaliţia de guvernare a avut dreptate”.

Foto: bugetul.ro

Administraţia prezidenţială a anunţat, vineri, că preşedintele a semnat decretul pentru promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2019. Însă, preşedintele Klaus Iohannis a declarat că PSD a picat şi ultimul test al reponsabilităţii, remarcând că legea bugetului de stat, pe care o trimisese la Parlament pentru reexaminare, a ajuns la promulgare neschimbată.

Teodorovici a spus că i-a mulţumit preşedintelui pentru că a promulgat bugetul.

”I-am mulţumit domnului preşedinte că a promulgat bugetul, astfel încât toate proiectele să-şi înceapă bunul mers pe care l-am avut în vedere. (...) Am dorinţa de a vedea că, pe teme importante, oamenii-cheie din această ţară nu mai fac din aceste subiecte o luptă politică. Mă bucur că domnul preşedinte a promulgat bugetul. E adevărat, cu o mare întârziere, nejustificată, dar e important ca să vedem exact cum putem să trimitem banii către cei care au nevoie, către comunităţile locale”", a declarat Teodorovici, citat de News.ro.

Ministrul consideră că acest buget care are o justificare.

”Este un buget care are justificare aşa cum el a fost gândit, să fim realişti. Acuma, repet, dacă sunt critici dintr-o parte sau din alta, ele, în mare parte, sunt într-un context politic. Eu sper ca, la final de an, să demonstrăm că coaliţia de guvernare a avut dreptate, că cifrele sunt cele pe care noi le-am previzionat şi, mai ales, efectele în economie”, a mai spus ministrul.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
buget Eugen Teodorovici Guvern Klaus Iohannis
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 mar 19:58
Răspunde | Votează email 0 email
ioan
Trebuie să fi mincinos patologic să dai vina pe președinte când cel ce a transmis bugetul cu o întârziere de 3 luni spre aprobare !!!!! De ce nu a avut avizele necesare când l-a trimis la aprobare ?? Atât de habarniști sunt marii specialiști de la PSD??? Iar voi care sunteți chipurile echidistanți de ce nu dați și pentru partea adversă ??? punctul de vedere ??
1
EUR
4.7305
RON
20 Aug
noapte 18 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H