Eugen Teodorovici: Ordonanţa privind Fondul Suveran de Investiţii, discutată în şedinţa de guvern de vineri

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat joi că ordonanţa referitoare la înfiinţarea Fondului Suveran de Investiţii va fi discutată în şedinţa de guvern de vineri.

RomaniaTV.net
08 nov. 2018, 13:25
Eugen Teodorovici: Ordonanţa privind Fondul Suveran de Investiţii, discutată în şedinţa de guvern de vineri

„S-au clarificat toate aspectele rămase în discuţie şi mâine cred că vom discuta şi ordonanţa privind Fondul Suveran. (…) Stabilim un cadru general valabil pentru a putea, după aceea, prin hotărâre de guvern, să înfiinţăm Fondul Suveran de la caz la caz”, a precizat Teodorovici la Parlament.

Întrebat dacă are aviz şi de la Ministerul Energiei, Teodorovici a spus: „Dacă vom discuta mâine, avem toate avizele necesare”.

Citeşte şi:  Dragnea: Sper ca într-un termen rezonabil să existe o întâlnire în coaliţie pentru a se debloca ordonanţa privind FSDI

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, şi-a exprimat speranţa, după ce a participat la o întâlnire cu oficiali de la Varşovia pe tema experienţei poloneze în ceea ce priveşte Fondul de Dezvoltare, ca în termen rezonabil să aibă loc o întâlnire în coaliţia de guvernare pentru a se debloca ordonanţa referitoare la Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii.