Eugen Teodorovici: „PNL munceşte din greu DOAR pentru interesele personale şi campania electorală”

Fostul Ministrul al Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, critică eforturile întreprinse de Monica Anisie pentru a-i proteja pe elevi în noul an școlar dar și proiectul Ministerului Educației de a oferi tablete gratuite elevilor. Într-o postare pe Facebook, acesta susține că tabletele au ajuns numai la școlile din marile orașe, unde are acces presa.

14 sept. 2020, 07:59
Eugen Teodorovici: „PNL munceşte din greu DOAR pentru interesele personale şi campania electorală”

„Cu TABLETE pentru elevi doar acolo unde presa are acces?! Oare în acele comunițăți urbane mai mici și în cele rurale, unde de astăzi a început școala ca peste tot în țară, s-a făcut ceva pentru asigurarea tabletelor și a tuturor mijloacelor necesare pentru desfășurarea în condiții de siguranță și protecție sanitară a cursurilor cu prezența fizică, precum și a învățământului online⁉️ Oare și acei copii beneficiază de toate cele necesare în noul an școlar? Sau toate acestea sunt doar apanajul școlilor situate „la bulevard”⁉️ ” a scris politicianul.

USR cere demisia Monicăi Anisie: „Să îşi asume vina”

Mai mult de atât, Teodorovici o invită pe Monica Anisie să răspundă acuzațiilor, condamnând totodată măsurile birocratice pe care trebuie să le îndeplinească părinții și profesorii în noul an școlar care se va desfăsura în condiții speciale.

Apoi, criticile se îndreaptă către întreg Guvernul PNL, care potrivit fostului ministru, „muncește din greu DOAR pentru interesele personale și campania electorală”, dând de nepăsare și abandon în momente de criză.


loading...