Eugen Tomac: Am fost invitat la reşedinţa din Florida a preşedintelui SUA Donald Trump. I-am adresat invitaţia de a vizita România

Publicat: Sâmbătă, 23 Martie 2019 10:28 // Actualizat: Sâmbătă, 23 Martie 2019 10:28 // Sursa: romaniatv.net

Liderul PNP Eugen Tomac afirmă, într-o postare pe Facebook, că a fost invitat la reşedinţa din Florida a preşedintelui SUA Donald Trump, la o cină festivă organzată de Partidul Republican cu prilejul “Lincoln Day”, ocazie cu care i-a adresat liderului de la Casa Albă invitaţia de a vizita România.

"Acasă la Preşedintele Trump. În această seară am fost invitat la reşedinţa din Florida a Preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump, la o cină festivă organzată de Partidul Republican cu prilejul "Lincoln Day". Am răspuns acestei invitaţii din partea partenerilor mei politici din Statele Unite, deoarece eu cred cu tărie în parteneriatul dintre statele noastre. Gazda noastră, familia Trump, a oferit tuturor celor prezenţi o adevărată lecţie de patriotism. A fost o seară în care am auzit multe lucruri frumoase despre America şi despre cum se face politica activa în cea mai veche şi consolidată democraţie din lume", scrie Tomac pe Facebook.

El spune din nou că i-a adresat preşedintelui american invitaţia de a vizita România.

"Întâlnirea cu Preşedintele Donald Trump şi Melania Trump a fost un moment unic şi i-am adresat liderului de la Casa Albă invitaţia de a vizita ţara noastră!", scrie liderul PMP.

El afirmă că a discutat cu mulţi politicieni si oficiali americani şi tuturor le-a vorbit despre România, Republica Moldova şi despre viitorul Europei unite după modelul american.

"Eu cred că orice politician care îşi iubeşte ţara face o politică înţeleaptă şi fructifică orice oportunitate pentru a o ajuta în orice împrejurare. Iar noi avem pentru ce lupta: să refacem România puternică şi mare din nou!", consideră Eugen Tomac.

În 4 martie liderul PMP Eugen Tomac afirma că i-a transmis preşedintelui Donald Trump invitaţia de a vizita România, cu ocazia întlnirii pe care a avut-o cu consilierul acestuia Kellyanne Conway, fost şef al campaniei prezidenţiale. Conform lui Tomac, răspunsul primit a fost că propunerea "sună bine", iar Trump se va gândi serios la aceasta.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Donald Trump Eugen Tomac Lincoln Day PMP
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7808
RON
21 Nov
noapte 4 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H