Eugen Tomac: Într-un stat în care se respectă regulile economiei, cei ce au elaborat "ordonanţa lăcomiei" trebuiau arestaţi

Publicat: Luni, 11 Februarie 2019 14:01 // Actualizat: Luni, 11 Februarie 2019 14:01 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, susţine că, într-un stat în care se respectă regulile de piaţă, aceia care au elaborat OUG 114 trebuiau "arestaţi".

"Cei care au elaborat "ordonanţa lăcomiei" trebuiau arestaţi într-un stat în care se respectă regulile de piaţă, pentru că sunt nişte criminali. Pur şi simplu alungă investitorii şi demolează orice speranţă de bunăstare pentru români. Este incredibil ceea ce s-a întâmplat la sfârşitul anului trecut, pentru că nimeni nu vine să investească într-o ţară unde, înainte de Revelion, sunt introduse taxe, pe sub masă, fără a fi anunţate, fără a exista un impact bugetar calculat", a declarat luni, la Parlament, preşedintele PMP, Eugen Tomac, citat de Agerpres.

El a afirmat că, "într-o ţară unde încălcarea şi trădarea se pedepsesc cu închisoare, aceşti oameni ar fi fost arestaţi deja".

"Pentru că lovitura este teribilă pentru economie şi nu mai putem trăi cu speranţa că există soluţii şi în altă parte. Eu vreau ca românii să trăiască aici, în ţara lor, să avem locuri de muncă bine plătite aici, ori acest lucru se poate realiza doar atunci când la Palatul Victoria există un guvern responsabil, care se gândeşte la binele tuturor, nu la binele unei găşti care a stat în vacanţă timp de o lună şi jumătate şi dintr-o dată s-au trezit că au de întocmit un buget pentru anul în curs", a precizat Tomac.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
economie Eugen Tomac Guvern ordonanta lacomiei
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7798
RON
29 Jan
noapte -4 °
zi 1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H