Eugen Tomac: Putin pare tot mai disperat, are comportament de şef de cartel mafiot încolţit

Preşedintele PMP Eugen Tomac, afirmă, luni, că preşedintele rus Vladimir Putin “pare tot mai disperat”. "Are comportament de şef de cartel mafiot încolţit, se manifestă ca Escobar”, afirmă Tomac, adăugând că “Rusia trebuie eliberată de acest tiran”.

10 oct. 2022, 13:54
Eugen Tomac: Putin pare tot mai disperat, are comportament de şef de cartel mafiot încolţit

Europarlamentarul Eugen Tomac a reacţionat după bombardamentele de luni dimineaţă de la Kiev. „Putin pare tot mai disperat. Paranoic. Are comportament de şef de cartel mafiot încolţit, se manifestă ca Escobar, vrea cu orice preţ prin teroare şi atac asupra civililor nevinovaţi să-şi păstreze rolul”, scrie pe Facebook europarlamentarul Eugen Tomac, lider PMP. El adaugă că preşedintele rus „nu înţelege un lucru elementar”.

Rusia atacă prin Moldova! Trei rachete ruseşti au zburat pe deasupra Republicii Moldova: România a confirmat traiectoriile
„Oricâte rachete ar avea şi oricâte ameninţări ar face, în lume, întotdeauna, din veac în veac, a învins binele. Aşa va fi şi de data aceasta! Rusia trebuie eliberată de acest tiran”, încheie Eugen Tomac.

Opt civili au fost ucişi şi 24 răniţi în urma loviturilor cu rachete din această dimineaţă de la Kiev, a declarat un consilier al ministrului ucrainean de interne. Loviturile arată că Rusia „încearcă să ne distrugă şi să ne şteargă de pe faţa pământului”, afirmă preşedintele Volodimir Zelenski.

Mai multe victime au fost înregistrate în această dimineaţă în Kiev, capitala ucraineană, în urma „mai multor explozii”, au anunţat serviciile de urgenţă din regiune. Alte oraşe atacate cu rachete sunt Dnipro, Zaporojie, Lviv şi Ternopil.

Putin confirmă atacurile masive ruseşti asupra infrastructurii energetice a Ucrainei şi promite un răspuns dur în cazul unor atacuri ucrainene împotriva Rusiei

Preşedintele rus Vladimir Putin confirmă atacurile masive ruseşti asupra infrastructurii energetice a Ucrainei şi promite un răspuns dur în cazul unor atacuri ucrainene împotriva Rusiei.

Preşedintele Vladimir Putin a ameninţat cu un „răspuns dur” dacă atacurile împotriva Rusiei vor continua, la câteva ore după ce trupele sale au lansat un val masiv de lovituri care vizează oraşe din întreaga Ucraină, ca replică la atacul asupra podului Kerci care leagă Rusia şi Crimeea.

Camionul care a explodat pe podul din Crimeea venea din România. Rusia acuză Ucraina de terorism şi bombardează Kievul
În remarci televizate, Putin a acuzat încă o dată Ucraina pentru atacul asupra podului Kerci, descriindu-l drept un „atac terorist care vizează distrugerea infrastructurii civile importante a Rusiei”.
Rusia a lansat luni atacuri cu rachete cu rază lungă de acţiune împotriva infrastructurii energetice, militare şi de comunicaţii a Ucrainei, ca răzbunare pentru atacul care a vizat podul, a spus el, conform The Guardian. 
Vorbind la o şedinţă a Consiliului de Securitate,  Putin a declarat: ”Dacă actele de terorism continuă împotriva Rusiei, vom răspunde într-un mod foarte dur. Răspunsurile vor fi de aceeaşi amploare ca şi ameninţările la adresa Rusiei. Nimeni nu ar trebui să aibă îndoieli în privinţa asta”.