Eugenia Şerban, despre problemele care i-au declanşat cancerul: „Asta făceam şi înainte”

Eugenia Şerban, despre problemele care i-au declanşat cancerul. Actriţa a trecut prin momente groaznice după ce a fost diagnosticată cu cea mai cumplită boală. Însă, a descoperit cât de important este să te bucuri de fiecare moment și mai ales care sunt lucrurile ce contează în viață.

03 feb. 2022, 14:33
Eugenia Şerban, despre problemele care i-au declanşat cancerul: „Asta făceam şi înainte”
Eugenia Şerban, despre problemele care i-au declanşat cancerul

Eugenia Şerban, despre problemele care i-au declanşat cancerul. Actrița a suferit două intervenții chirurgicale, pentru două tipuri de cancer diferite.

La acel moment, intervenția a fost una riscantă, după cum a declarat chiar ea. Recuperarea și tratamentele de după au fost și ele o provocare, însă acum actrița se simte bine și spune că este sănătoasă.

Citeşte şi: Eugenia Şerban, după ce a învins cancerul: Aşa-zişii prieteni dispar în astfel de momente. Unii au simţit să se uite la mine cu milă

Eugenia Şerban, despre problemele care i-au declanşat cancerul

Mă simt bine acum, am revenit la viața mea normală. Sunt tonică și muncitoare. Pe mine această boală m-a învățat să nu mai stresez din orice, să las lucrurile să se rezolve în ritmul lor.

De asemenea, am mai învățat că trebuie să ma bucur mai mult de fiecare clipă importantă din viața mea”, a declarat Eugenia Șerban, potrivit Cancan.ro.

Vedeta recunoaște că stresul i-a dăunat cel mai tare, iar în ceea ce privește alimentație, spune că nu are restricții, dar preferă să mănânce cât se poate de sănătos.

Legat de alimentație nu am urmărit vreun plan anume. Mănânc o dată pe zi, dar destul de sănătos. Asta făceam și înainte, iar alimentația n-are nicio legătură cu ceea ce mi s-a întâmplat mie.

Stresul mi-a dăunat cel mai mult, el fiind mai rău ca orice altă alimentație necorespunzătoare din ziua de azi”, a mai explicat Eugenia Şerban.