Eugenia Şerban: Nu sunt pe moarte. Nu sunt pregătită psihic să merg la medic

Eugenia Serban a rămas cu sechele după ce, în urmă cu şase ani, a renuntat la silicoane. Are ambii sâni necrozaţi şi, cel putin teoretic, se îndreaptă către o dublă mastectomie. Deși are dureri groaznice, actriţa nu are puterea să facă intervențiile care i-ar putea pune capăt chinului.

RomaniaTV.net
07 nov. 2012, 19:59
Eugenia Şerban: Nu sunt pe moarte. Nu sunt pregătită psihic să merg la medic

Eugenia Șerban a explicat că nu mai are un mamelon, iar necrozele suferite au condus la formarea unor chisturi extrem de dureroase.

O intervenție în două etape i-ar putea pune capăt chinului: o operație de extirpare a chisturilor și o reprotezare. Însă Eugenia se gândește cu groază să meargă la un consult, de teamă să nu-i fie pus un diagnostic crunt: cancer mamar sau o tumoare.

„Recunosc că nu am avut puterea să aflu dacă aceste chisturi s-au transformat în altceva… tumori, cancer. Eu nu mai văd când mă uit în oglindă. Nu mai am un mamelon, am acei noduli, care se simt și mă dor. Nu sunt pregătită psihic să merg la un consult. Nu sunt pe moarte, sunt un om activ”, a spus actriţa.

Nici să facă operațiile încă nu este foarte hotărâtă, spunând că nu se simte pregătită să suporte intervențiile la un interval atât de mare de timp, șase luni, scrie libertatea.ro.