Euro 2012: Protest topless la inaugurarea stadionului din Lvov GALERIE FOTO

Activistele topless din Ucraina au "lovit" din nou, de această dată la inaugurarea stadionului din Lvov, construit în vederea Euro 2012, care a fost inaugurat sâmbătă.

RomaniaTV.net
29 oct. 2011, 19:25

Două activiste din cadrul grupării Femen au protestat topless la inaugurarea noii arene din Lvov, care va găzdui meciuri la Campionatul European pe care Ucraina îl va organiza în 2012 împreună cu Polonia.

Cele două femei şi-au scris pe corp mesajul „F… Euro” şi s-au postat în faţa intrării în loja VIP a arenei cu 32.000 de locuri, scandând „Ucraina va pierde!”. Acţiunea lor a fost anihilată imediat de poliţişti.

Preşedintele ucrainean Viktor Ianukovici, considerat pro-rus şi neagreat în Lvov, a vizitat stadionul înainte de inaugurare, dar a refuzat să participe la ceremonia de sâmbătă. Mesajul său difuzat după un dans al unor copii în costume tradiţionale a fost fluierat de public.

La ceremonia de inaugurare au fost prezenţi aproximativ 2.000 de spectatori, care cu această ocazie au asistat şi la două recitaluri susţinute de cântăreţele Anastacia şi Ruslana.

Construcţia stadionului pe care vor avea loc trei meciuri de la Euro-2012 a început în 2008 şi a costat 201 milioane de euro.

Vezi mai multe imagini cu protestul topless: