EURO 2019. România-Germania, se anunţă 39-40 de grade la ora meciului. S-au răzbunat italienii pe tricolori?

România s-a calificat în semifinalele Euro 2019, după ce a câștigat Grupa C. Selecţionerul Mirel Rădoi, dar şi ceilalţi tricolori s-au declarat surprinși după egalul cu Franța, 0-0, când au aflat că ora și locul semifinalei au fost schimbate după eliminarea Italiei din competiţie.

RomaniaTV.net
25 iun. 2019, 06:14

Italienii anunțaseră luni dimineață că semifinala în care va evolua Spania se va disputa la ora 19:00, la Bologna, în timp ce meciul Germaniei va începe la ora 22:00, la Reggio Emilia. Dacă se califica, Italia ar fi înfruntat Germania. Pe de altă parte, jucătorii lui Rădoi știau că, în cazul în care vor câștiga grupa, vor scăpa de căldură sufocantă de la ora primei semifinale, 18:00, ora locală.

Totuşi, după finalul confruntării cu Franța, Mirel Rădoi s-a declarat surprins când a aflat că România va juca în prima semifinală. „Eu știam altceva! Acum, trebuie să căutăm repede un hotel și mâine vom pleca spre Bologna„, a declarat selecţionerul.

Meciul cu Germania va fi astfel și mai dificil. Nu doar că România va înfrunta campioana en-titre, dar o va face și la Bologna, unde, la ora 18:00 (19:00 în România) vor fi 39-40 de grade Celsius. La nivelul gazonului, temperatura ar putea ajunge astfel aproape de 50 de grade Celsius.