Euro 2020 Franţa – Germania, şocul zilei. Stadion plin la Ungaria – Portugalia

Programul de marţi de la Euro 2020 cumprinde două meciuri, ambele în Grupa F. Este ziua în care intră în competiţie campioana europeană Portugalia şi cea mondială, Franţa.

15 iun. 2021, 09:48
Euro 2020 Franţa – Germania, şocul zilei. Stadion plin la Ungaria – Portugalia

Euro 2020 Franţa – Germania, şocul zilei. Stadion plin la Ungaria – Portugalia. În programul de marţi figurează două meciuri, ambele în grupa F şi avându-le în prim plan pe campioana europeană en-titre Portugalia şi pe cea mondială, Franţa.

Euro 2020 Franţa – Germania, şocul zilei. Stadion plin la Ungaria – Portugalia

Ungaria permite accesul integral al spectatorilor la meciul cu Portugalia, astfel că 67.215 de fani sunt aşteptaţi la partida de marţi, de la ora 19:00, de pe „Puskas Arena”. Este singurul stadion la care este permis accesul de 100% din capacitate la Euro 2020. Patru meciuri se vor desfăşura la Budapesta, astfel că „Puskas Arena” ar urma să primească un total de 268.860 de spectatori.

Echipe probabile

Ungaria: Gulacsi – Fiola, Orbán, Attila Szalai – Lovrencsics, Kleinheisler, Ádám Nagy, Schäfer, Holender – Roland Sallai, Ádám Szalai.

Portugalia: Rui Patrício – Nélson Semedo, Rúben Dias, Pepe, Guerreiro – Danilo, William, Bruno Fernandes – Bernardo Silva, Ronaldo, Diogo Jota.

 CFR Cluj, adversar facil în turul I preliminar al UEFA Champions League

Al doilea şi ultimul meci al zilei de marţi de la Euro 2020 aduce în faţă două naţionale extrem de puternice, Franţa şi Germania, fiind cel mai tare duel de până acum de la Euro. Cu începere la 22:00, se aşteaptă foarte mult spectacol din partea unor naţionale care propun jucători obişnuiţi cu performanţa la nivel de club. Meciul contează pentru grupa F şi se va disputa pe Allianz Arena, stadionul lui Bayern Munchen.

Echipe probabile

Franţa: Lloris – Pavard, Varane, Kimpembe, Hernandez – Pogba, Kante, Rabiot, Tolisso – Griezmann, Mbappe.

Germania: Neuer; Ginter, Hummels, Rudiger; Kimmich, Gundogan, Kroos, Gosens; Havertz, Muller, Gnabry.

Programul meciurilor de marţi:

  • Ungaria – Portugalia, ora 19.00
  • Franţa – Germania, ora 22.00.

Meciurile vor fi transmise de Pro TV.