EURO 2020, Luis Enrique a ignorat România. Selecţionerul Spaniei nu-i ia pe tricolori în calcul în lupta pentru calificare

Luis Enrique, selecţionerul  Spaniei, a vorbit doar despre Suedia şi Norvegia, adversarele venite din urnele doi şi trei la tragerea la sorţi a grupelor preliminare de calificare la EURO 2020.

RomaniaTV.net
02 dec. 2018, 16:15
EURO 2020, Luis Enrique a ignorat România. Selecţionerul Spaniei nu-i ia pe tricolori în calcul în lupta pentru calificare

„Suedia şi Norvegia sunt echipe la un nivel foarte bun, cu siguranţă nu le vom subestima. E o grupă foarte complicată. Pe hârtie, putem părea favoriţi, dar trebuie să demonstrăm asta şi pe teren şi sunt sigur că va fi dificil”, a declarat Luis Enrique, după tragerea la sorţi.

În special deplasările îl sperie pe selecţionerul Spaniei, dar nici în acest caz nu ia în calcul Bucureştiul, deşi un zbor de la Madrid în capitala României durează tot atât cât unul de la Madrid la Stockholm. „Va fi greu din punct de vedere al deplasărilor în Suedia, Norvegia şi Insulele Feroe. Să sperăm că nu vom juca acolo în martie. Va fi foarte interesant, pentru că ne aşteaptă deplasări lungi, dar asta e tragerea la sorţi„, a mai spus Luis Enrique.

Grupa F:

Spania

Suedia

Norvegia

România

Insulele Feroe

Malta

Meciurile din preliminariile EURO 2020 se vor disputa în perioada martie – noiembrie 2019. La EURO 2020 se vor califica doar primele două clasate din fiecare grupă.