Euro Dog Show 2012, expoziţie canină organizată între 4 şi 7 octombrie, la Romexpo

Campionatul European al cainilor de rasa va avea loc la Bucuresti în intervalul 4-7 octombrie 2012, la Romexpo. În cele patru zile de competiţie la Bucureşti vor fi prezenţi 8,700 de câini de rasa din Europa, Asia şi America. În cadrul manifestărilor vor fi prezente peste 280 de rase ce vor fi arbitrate zilnic de o echipa de 81 de arbitrii faimosi din întreaga lume.

RomaniaTV.net
02 oct. 2012, 10:28
Euro Dog Show 2012, expoziţie canină organizată între 4 şi 7 octombrie, la Romexpo

Programul competitiilor va debuta in ziua de 4 octombrie, la ora 10.00, cu o expozitie internationala organizata de catre Asociatia Chinologica Metropolitana Bucuresti, expozitie intitulata «Bucharest Winner» si care va gazdui si prestigioasa expozitie mondiala de terrieri «Interra». Aceasta manifestare a adunat 2500 de exemplare canine ce vor fi arbitrate joi, 4 octombrie in 30 de ringuri. Arbitrajele raselor la ringuri va fi urmat de programul de Best in Show ce va avea loc in pavilionul central de la Romexpo incepand cu ora 16.00.

Tot in data de 4 octombrie, data ce marcheaza Ziua Mondiala a Animalelor, va avea loc incepand cu ora 11.00, la Romexpo, in centrul de presa al complexului, conferinta precum si deschiderea oficiala a manifestarii.

La eveniment vor fi prezente personalităţi precum Marius Marinescu – presedintele Fundatiei Pentru Protectia Animalelor si Mediului, Paula Iacob – avocat, Liviu Pop şi Rovana Plumb – miniştri în Guvernul României, Gheorghe Zamfir, Ramona Bădescu, precum şi numeroase personalităţi ale Federaţiei pentru Protectia Animalelor şi Mediului, ale Asociaţiei Chinologice Române, invitaţi importanţi din ţară şi străinatate.

Zilele de 5, 6 si 7 octombrie vor fi dedicate Campionatului European 2012. In cele trei zile ale prestigioasei competitii se vor arbitra zilnic in jur de 2.100 exemplare canine din diverse rase.

Zilnic programul in ringul central din pavilionul A de la Romexpo va incepe la ore 16.00 si cu acest prilej se vor desemna cele mai frumoase exemplare ce vor concura in marea finala ce va avea loc duminica, 7 octombrie, cand se vor desemna cele mai frumoase trei exemplare ale Expozitiei Europene 2012.

Invitatii speciali ai marii finale de duminica vor fi marele nostru artist Gheorghe Zamfir si Ramona Badescu, precum si numeroase alte personalitati ale vietii publice din Romania!

Pe durata celor patru zile de expozitie in pavilionul central de la Romexpo vizitatorii vor avea ocazia sa urmareasca spectaculoase demonstratii de dresaj, dog dancing, agility, prezentari de rase si Junior handling (competitie dedicata tinerilor prezentatori de cani cu varsta intre 10 si 17 ani). Programul zilnic va incepe la orele 10.00 si se va termina in jurul orelor 19.30.