Eurodeputatul Rareş Niculescu divorţează, acuzându-şi soţia că l-a minţit că el e tatăl copilului ei

Europarlamentarul spune că soţia sa, consilier local la Primăria Cluj Napoca, l-a minţit când a luat-o în căsătorie, spunând că e însărcinată, iar el este tatăl copilului.

RomaniaTV.net
22 mart. 2012, 17:19
Eurodeputatul Rareş Niculescu divorţează, acuzându-şi soţia că l-a minţit că el e tatăl copilului ei

Când vine vorba de dispute conjugale, nu mai contează că partenerii fac parte din acelaşi partid. Este cazul familiei europarlamentarului Rareş Niculescu, care este pe cale să se destrame, din cauza infidelităţii soţiei, Nicoleta Postolache, consilier local PDL Cluj.

După cum scrie stiridecluj.ro, Rares Niculescu îşi acuză consoarta că l-a minţit când a luat-o în căsătorie, spunând că e însărcinată, iar el este tatăl. Anul trecut Nicoleta Postolache a înaintat o cerere de radiere a căsătoriei din registrele stării civile, pentru a reveni la numele de fată. În faţa magistraţilor de la Judecătoria Cluj Napoca, aceasta a recunoscut că europarlamentarul nu este tatăl copilului ei şi că băieţelul provine dintr-o relaţie anterioară căsătoriei. Politicianul nu a fost de acord cu dizolvarea mariajului şi a intentat proces de divorţ la Judecătoria Sectorului 2.

Am consfinţit la încheierea căsătoriei pe motiv că pârâta a rămas însărcinată, stabilind amândoi că e mai bine pentru copil să oficializam relaţia„, a scris europarlamanetarul în cererea de chemare în judecată.

În 2009, Rareş Niculescu a fost desemnat purtător de cuvânt al guvernului Boc, dar a renunţat la funcţie după ce a fost implicat într-un incident, în care i-a agresat pe agenţii de pază ai unui club din Cluj.