EUROPARLAMENTARE 2014. Cine sunt independenţi care vor să ajungă în Parlamentul European

O fostă campioană la gimnastică şi vedetă în pictoriale pentru bărbaţi, un tată a nouă copii, un avocat care protestează împotriva avorturilor. Toţi sunt candidaţi independenţi la alegerile europarlamentare din 25 mai 2014. Dacă îi numărăm şi pe Mircea Diaconu şi Dănuţ Liga, avem de ales între opt candidaţi independenţi la alegerile europarlamentare din 25 mai 2014.

RomaniaTV.net
11 apr. 2014, 14:22
EUROPARLAMENTARE 2014. Cine sunt independenţi care vor să ajungă în Parlamentul European

Profesorul doctor Constantin Filip Titian a fost vedetă în multe emisiuni OTV, dar nu i-a ajuns. Şi-a făcut televiziune proprie, ca să ţină mai bine legătura cu publicul.

Tot pe lista candidaţilor independenţi este şi Iulian Capsali Pericle, tată a nouă copii, candidat cu sprijinul bisericii. Şi-a ajutat chiar şi soţia să nască acasă.

Tot ca om al bisericii se prezintă şi Peter Costea, avocat, evanghelist practicant şi implicat în toate protestele împotriva avortului.

Şi fosta gimnastă Corina Ungureanu candidează la alegerile europarlamentare ca independent. Campioana mondială a pozat în reviste pentru adulţi şi a apărut, împreună cu alte două colege din lotul naţional de gimnastică, într-un videoclip provocator difuzat în Japonia.

„A fost o greşeală, dar asta nu înseamnă că îmi reneg trecutul”, spunea Corina Ungureanu. 

Mircea Diaconu, fost liberal, şi Dănuţ Liga, politician care s-a plimbat prin mai multe partide, candidează şi ei ca independenţi.

VEZI LISTA SI DECLARATIILE DE AVERE ALE CANDIDATILOR INDEPENDETI LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014

Lista independenţilor este completată de Paul Purea şi Valentin-Eugen Dăeanu.