Europarlamentarul Chris Terheş: „Comisia Europeană a publicat propunerea legislativă de creare şi folosire a euro-ului digital”

Chris Terheş cunoscut ca unul dintre cei mai îndârjiţi contestatri ai reglementărilor care ar putea duce la controlul autorităţilor statale sau europene asupra populaţiei, iar plata cu cardul este unul dintre modurile în care mişcările oamenilor pot fi urmărite cel mai uşor.

29 iun. 2023, 19:41
Europarlamentarul Chris Terheş: „Comisia Europeană a publicat propunerea legislativă de creare şi folosire a euro-ului digital”

„Așa cum am spus de ceva timp că se dorește, Comisia Europeană a publicat propunerea legislativă de creere și folosire a euro-ului digital”, a scris europarlamentarul Cristian Terheș pe Facebook.

El a menționat că intenția Comisiei Europene este de a limita folosirea numerarului, până la dispariție.

„Pentru a justifica introducerea monedei digitale europene, Comisia Europeană susține că dorește prin acest act normativ ‘să se asigure că cetățenii și întreprinderile POT CONTINUA să acceseze și să plătească cu bancnote și monede euro în întreaga zonă euro, dar și să stabilească un cadru pentru o posibilă nouă formă digitală a monedei euro pe care Banca Centrală Europeană o poate emite în viitor, ca un complement la numerar.

Cu alte cuvinte, folosirea cash-ului, de la momentul intrării în vigoare a acestei legi, va fi un privilegiu pe care birocrația europeană te lasă ÎNCĂ să-l exerciți, până când decide să ți-l revoce. E imperativ ca în 2024 să alegem conservatori patrioți în Parlamentul European care să oprească aceste nebunii totalitare promovate de Ursula von der Leyen”, a scris Terheș, potrivit R3media.

Citeşte şi: Liderul AUR George Simion susține proiectul de lege care ar ridica pragul electoral și ar scoate UDMR din Parlament: Ridicați pragul la 7%! Vă susțin: cu siguranță PNL nu mai trece pragul