Europarlamentarul Maria Grapini, mesaj jignitor la adresa Diasporei: „Fără certificat de prost nu puteţi participa la miting!”

Europarlamentarul Maria Grapini a distribuit pe pagina sa de Facebook un mesaj îi care românii din Diasporă care vor să participe la mitingul de vineri sunt numiți "proști" și îndemnați să meargă la sediul USR pentru a-și ridica "certificatul de prost" fără de care nu ar putea participa la protestul din Piaţa Victoriei. 

RomaniaTV.net
09 aug. 2018, 10:10
Europarlamentarul Maria Grapini, mesaj jignitor la adresa Diasporei: „Fără certificat de prost nu puteţi participa la miting!”

Un miting de amploare la care urmează să participe şi mai mulţi români care trăiesc în străinătate a fost anunţat pentru ziua de vineri, de la ora 17.00, în Piaţa Victoriei.

Informăm diasporenii că taxa de prost se plătește la sediul USR. Fără certificat de prost nu puteți participa la miting!„, acesta este mesajul redistribuit de Maria Grapini pe pagina sa de Facebook.

După valul de critici primite ca urmare a jignirii românilor din Diaspora, europarlamentarul a sters postarea. Apoi a revenit: „Pentru cei care cred ca ma jignesc,nu va mai obositi,sunt imuna”.

„Înainte de a va ura noapte buna, avand in vedere contextul, doresc sa multumesc romanilor din diaspora care muncesc cinstit si fac onoare Romaniei si care nu se lasa atrasi in tot felul de diversiuni.M-as bucura sa inteleaga si cei care doresc schimbarea guvernului prin violenta ca exista o cale democratica-votul!”, a mai scris Maria Grapini pe contul de Facebook.