Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu şi-a depus demisia din PNL şi poartă discuţii cu ALDE

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a declarat că europarlamentarul Ramona Mănescu şi-a depus demisia din PNL, actul fiind depus la PNL Constanţa.

23 aug. 2017, 09:16
Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu şi-a depus demisia din PNL şi poartă discuţii cu ALDE

„Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu şi-a depus demisia din PNL, la filiala Constanţa, în urmă cu mai multe săptămâni”, a declarat Robert Sighiartău, conform Mediafax.

Potrivit unor surse politice, Ramona Mănescu poartă discuţii cu partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, ALDE.

Citeşte şi: Ramona Mănescu, acuzată de legături cu mafia imobiliară. Ea deţine un loc de casă în Cotroceni care nu apare în declaraţia sa de avere

O nouă ancheta Rise Project o are drept personaj central pe eurodeputata liberală Ramona Manescu. Jurnalistii de la Rise Project scriu despre afacerile acesteia și despre legăturile cu mafia imobiliară. Folosindu-se de interpuși, Ramona Mănescu e acuzată că a manevrat terenuri în valoare de milioane de euro. Mănescu este proprietara unui loc de casă în cartierul Cotroceni, care nu apare în declarația sa de avere.

La data la care a fost implicată în această tranzacție subterană, Ramona Mănescu avea 35 de ani și tocmai se instalase în băncile Parlamentului de la Bruxelles.

Mai mult de atât, eurodeputata este acuzată că ar fi fost implicată şi în retrocedarea altor terenuri, în valoare de 4 milioane de euro. Este vorba de nouă terenuri care au fost retrocedate în Bucureşti pe care ar fi pus mâna europarlamentarul român. În perioada 2005-2007, Ramona Mănescu a fost implicată prin intermediul tatălui său, scriu cei de la Rise Project, în preluarea drepturilor succesorale a şapte terenuri de pe urma cărora ar fi câştigat peste 2 milioane de euro.


loading...