Europarlamentarul PSD Victor Negrescu acuză Guvernul. „Educaţia a devenit bătaia de joc a guvernanţilor. Şcolile nu au fost pregătite”

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu acuză pe guvernanţii liberali de "minciună" pe motiv că "au promis în repetate rânduri că vor asigura măști pentru toți copiii", iar ulterior au anunţat că acest lucru "este absolut imposibil. De asemenea, fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene a afirmat că "educaţia a devenit bătaia de joc a guvernanţilor".

RomaniaTV.net
24 aug. 2020, 08:28
Europarlamentarul PSD Victor Negrescu acuză Guvernul. „Educaţia a devenit bătaia de joc a guvernanţilor. Şcolile nu au fost pregătite”

„Europarlamentarul #PSD Victor Negrescu: „O nouă minciună liberală: au promis în repetate rânduri că vor asigura măști pentru toți copiii și pentru toți profesorii și acum spun că este absolut imposibil. Mai mult, au pasat problema în curtea administrațiilor locale cu doar câteva săptămâni înainte de începerea anului școlar. Vedeți mai jos declarațiile lor din ultimele luni versus declarația recentă.

Educația a devenit bătaia de joc a guvernanților. Luni întregi școlile au fost închise, timp în care nu s-a făcut nimic pentru educația digitală, școlile nu au fost pregătite pentru redeschidere iar profesorii, personalul auxiliar, părinții, elevii și studenții nu au primit nicio informație concretă. Această incertitudine va avea din păcate un impact negativ asupra viitorului generațiilor următoare”, a scris Victor Negrescu pe Facebook.

Traian Băsescu: „PNL minte la fel ca PSD. Ca şi PSD, nu au dat indexările la 1 ianuarie”