Europarlamentarul Vlad Nistor a fost infectat cu varianta Delta a noului coronavirus: „Am avut noroc că am fost vaccinat”

Vlad Nistor a declarat că a luat varianta Delta a noului coronavirus de la Strasbourg, soţia sa fiind şi ea infectată, dar amândoi au avut norocul de a fi fost vaccinaţi, astfel încât au avut doar o formă uşoară.

30 iul. 2021, 18:41
Europarlamentarul Vlad Nistor a fost infectat cu varianta Delta a noului coronavirus: „Am avut noroc că am fost vaccinat”

„Am luat de la Strasbourg, din mediul politic. Am trecut prin infecție și am avut foarte mare noroc, atât eu cât și soția mea, că am fost vaccinați. Am avut o formă ușoară, spre medie. La început au fost simptomele clasice, primele doua zile am avut puțină febră, ca un fel de răceală. Am facut tratament cu antiviralul Remdesivir și am stat trei zile într-un spital foarte bun, Matei Bals”, a declarat europarlamentarul PNL Vlad Nistor, vineri, pentru Stiripesurse.

Vlad Nistor a adăugat că, din spusele medicilor, dacă nu ar fi fost vaccinat ar fi riscat complicații grave.

„Tratamentul și competența medicilor mi s-au părut perfecte, am fost tratați cum trebuie și ne-am revenit foarte repede. Daca nu am fi avut vaccinul, ar fi fost cu siguranță mult mai grav. Doctorii spuneau că fiind mult mai violentă acestă varianta, aș fi ajuns la intubare, daca nu și mai rău”, a precizat liberalul Vlad Nistor.

Citeşte şi: Premierul Cîţu, reclamat la DNA. Declic i-a făcut plângere penală pentru instigare la abuz în serviciu în scandalul documentului cu antetul Guvernului care se dădeau indicaţii pentru campania internă a PNL