EUROSPORT LIVE VIDEO HALEP-DAVIS. Australian Open 2018, Simona joacă pentru calificarea în optimi

EUROSPORT LIVE VIDEO HALEP-DAVIS. Simona Halep deschide ziua a 6-a la Australian Open, urmând să joace în noaptea de vineri spre sâmbătă, de la ora 02.00, pe terenul central, împotriva americancei Lauren Davis.

19 ian. 2018, 19:51
EUROSPORT LIVE VIDEO HALEP-DAVIS. Australian Open 2018, Simona joacă pentru calificarea în optimi

EUROSPORT LIVE VIDEO HALEP-DAVIS

Click aici pentru a vedea meciul Halep-Davis

Simona Halep şi Lauren Davis s-au mai întţlnit o singură dată în circuitul WTA, pe 6 martie 2013, când Halep a câştigat cu 6-2, 6-0 în primul tur la Indian Wells. La Australian Open 2018, Halep le-a eliminat pe Destanee Aiava şi Eugenie Bouchard, în timp ce Lauren Davis le-a eliminat pe Jana Cepelova şi Andrea Petkovic. Lauren Davis are 24 de ani şi o înălţime de doar 1,57 metri. În prezent americanca se află pe locul 76 în clasamentul WTA.

EUROSPORT LIVE VIDEO HALEP-DAVIS. Decizia organizatorilor de a o pune pe numărul 1 mondial să joace de la ora 11, ora locală, este una controversată, la acea oră temperaturile la Melbourne ajungând la 40 de grade Celsius. Ea va fi nevoită să bea aproximativ 5 litri de apă pe durata întâlnirii şi e posibil să slăbească 4 kg.

Dacă va trece de Lauren Davis, Halep va juca în optimi cu învingătoarea întâlnirii dintre favorita numărul 18, australianca Ashleigh Barty, și japoneza Naomi Osaka. În sferturi, Simona s-ar putea duela cu Karolina Pliskova.