EUROSPORT LIVE VIDEO ONLINE STREAMING HALEP-PETKOVIC, în turul al treilea la Roland Garros: 7-5, 6-0

EUROSPORT LIVE VIDEO ONLINE STREAMING HALEP-PETKOVIC. Simona Halep (26 de ani, locul 1 WTA) joacă astăzi în turul III la Roland Garros contra nemțoaicei Andrea Petkovic (30 de ani, locul 107). Meciul va începe după ora 16:00 și va fi liveTEXT pe RomaniaTV.net și în direct pe Eurosport.

RomaniaTV.net
02 iun. 2018, 11:57
EUROSPORT LIVE VIDEO ONLINE STREAMING HALEP-PETKOVIC, în turul al treilea la Roland Garros: 7-5, 6-0

EUROSPORT LIVE VIDEO ONLINE STREAMING HALEP-PETKOVIC  Meciul Halep – Petkovic va fi al treilea al zilei de pe terenul 18. Partida începe după duelurile Camila Giorgi – Sloane Stephens și Diego Schwartzman – Borna Coric. Câștigătoarea acestui meci va juca în runda următoare cu învingătoarea partidei Daria Gavrilova – Elise Mertens.

Până acum, Simona Halep și Andrea Petkovic s-au mai întâlnit de patru ori, iar Simona a câștigat trei partide, cea mai recentă fiind în 2016, în Fed Cup.

EUROSPORT LIVE VIDEO ONLINE STREAMING HALEP-PETKOVIC:

SIMONA HALEP – ANDREA PETKOVIC  7-5, 4-0, galop de sănătate pentru Simona Halep în setul secund.

SIMONA HALEP – ANDREA PETKOVIC  7-5, 2-0

SIMONA HALEP – ANDREA PETKOVIC 7-5, Simona se impune greu în primul set.

SIMONA HALEP – ANDREA PETKOVIC 4-4, set echilibrat

SIMONA HALEP – ANDREA PETKOVIC 2-2, Simona revine spectculos, apaluze la scenă deschisă.

SIMONA HALEP – ANDREA PETKOVIC 0-2, început greu de meci pentru Simona.

Simona Halep a ajuns de două ori în finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, în 2014 și în 2017. Românca a pierdut ambele finale. Prima, în fața Mariei Sharapova, în 2014, în trei seturi, 4 – 6, 7 – 6, 4 -6, iar cea de-a două în 2017, când a jucat împotriva letonei Jelena Ostapenko, când a pierdut partida în trei seturi, 6 – 4, 4 -6, 3 – 6.

O altă româncă care va juca sâmbătă la Roland Garros este Irina Begu. Ea o va întâlni în turul trei pe Caroline Garcia.

După victoria împotriva jucătoarei din SUA, Taylor Townsend, Simona Halep a declarat: “Categoric a fost mai bine decât în primul tur, din punct de vedere emoţional. A fost mai uşor pentru că m-am obişnuit cu acel teren şi primul tur al unui grand şlam este mereu dificil. Nu a fost uşor, dar după ce te obişnuieşti cu ritmul apoi simţi jocul”, a spus Halep în studioul Eurosport de la Roland Garros,