Simona Halep, eliminată de la Wimbledon 2022. A ratat finala: 3-6, 3-6 cu Elena Rybakina

Simona Halepa ratat o nouă finală pe gazonul de la Londra, unde în urmă cu trei ani și-a trecut în palmares cel de-al doilea turneu de Mare Șlem al carierei.

07 iul. 2022, 19:11
Simona Halep, eliminată de la Wimbledon 2022. A ratat finala: 3-6, 3-6 cu Elena Rybakina

Simona Halep – Elena Rybakina s-a terminat 3-6, 3-6, iar finala de la Wimbledon 2022 va fi Ons Jebeur – Elena Rybakina!

Simona Halep – Elena Rybakina LIVE TEXT

3-6, 3-6, break Rybakina: kazaha închide meciul

3-6, 3-5, game Rybakina: kazaha închide game-ul cu doi aşi

3-6, 3-4, game Halep: game la zero pentru româncă

3-6, 2-4, game Rybakina: kazaha preia conducerea meciului

3-6, 2-3, break Rybakina: Halep pierde după ce a avut 30-0

3-6, 2-2, break Halep: primul brteak pentru româncă

3-6, 1-2, game Halep: românca îşi trece în cont abia al patrulea game

3-6, 0-2, game Rybakina: kazaha se îndreaptă spre finală

3-6, 0-1, break Rybakina: Halep este de nerecunsocut, a făcut două duble greşeli

3-6, game Rybakina: kazaha fructifică a patra minge de meci şi ia primul set

3-5, game Halep: ajutată de serviciu, Simona salvează prima șansă de set a adversarei

2-5, game Rybakina: Halep nu găseşte soluţia pentru jocul agresiv al adversarei

2-4, game Halep: Simona salvează două mingi de break şi face un nou game cu mari emoţii

1-4, game Rybakina: Halep este din nou dominată

1-3, game Halep: Simona salvează o nouă oportunitate de break a adversarei şi face primul game

0-3, game Rybakina: kazaha a servit excelent, Halep este fără replică

0-2, break Rybakina: Halep nu este încă intrată în meci, iar adeversara profită

0-1, game Rybakina: kazaha a servit impecabil în debutul partidei, reușind și o „scurtă” de mare efect

A început meciul!

Meciul va fi al doilea al zilei pe terenul central, după confruntarea dintre sportiva tunisiană Ons Jabeur, numărul 2 mondial şi cap de serie 3, şi germana Tatjana Maria, locul 103 WTA, programată la ora 15.30.

Simona Halep-Elena Rybakina online streaming EUROSPORT LIVE VIDEO 

Simona Halep şi Elena Rîbakina au mai fost adversare de trei ori: Halep s-a impus în 2020 la Dubai şi în 2021 la US Open, iar în 2019, la Wuhan, Rîbakina a trecut în sferturi profitând de abandonul româncei.

La scurt timp de la încheierea partidei de la Londra, Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, a reacționat pe rețelele sociale.

EUROSPORT LIVE VIDEO Simona Halep-Elena Rybakina online streaming.  Mesajele transmise de Patrick Mouratoglou după victoria Simonei Halep cu Amanda Anisimova

Prima postare a francezului conține un scurt clip cu Simona Halep după ultimul punct al meciului cu Amanda Anisimova, alături de mesajul ”mândru”. Imediat, Patrick Mouratoglou a scris un alt mesaj: ”Bravo, Simona Halep”.

David Popovici, medalie de aur în proba de 200 m liber la CE de juniori de la Otopeni VIDEO
EUROSPORT LIVE VIDEO Simona Halep-Elena Rybakina online streaming. Ţiriac: Simona, pe hârtie, nu are adversar la Wimbledon. Nu mă duc la finală, nu sunt de acord cu faptul că nu i-au lăsat pe ruşi şi pe bieloruşi să joace

Fostul tenismen Ion Ţiriac a declarat, miercuri, că teoretic Simona Halep ar trebui să câştige turneul de la Wimbledon. El a precizat că nu va merge la finală, chiar şi în cazul calificării româncei, deoarece nu acceptă faptul că organizatorii nu i-au lăsat să participe pe sportivii din Rusia şi din Belarus.

”Am auzit că a câştigat, trebuie s-o felicităm toţi. Pe hârtie, e pe departe cea care trebuie să câştige turneul. Nu cred că poate să o bată nimeni. Poate doar să piardă singură. Nu, nu mă duc la finală. Nu mă duc nu pentru Simona, că m-aş duce cu plăcere,  dar nu sunt de acord cu faptul că nu i-au lăsat pe ruşi şi pe bieloruşi să joace. N-au nicio vină, nu vrem război niciunul dintre noi, nici ei, dar n-au nimic cu sportivii.

Simona, pe hârtie, nu are adversar, dar să nu cumva să-l piardă, s-a mai întâmplat”, a spus Ion Ţiriac.

Motivul uluitor pentru care Ion Țiriac nu merge să o vadă pe Simona Halep la Wimbledon. „N-o să uit niciodată!”
Halep după calificarea în semifinale la Wimbledon: Joc cel mai bun tenis al meu

Simona Halep a declarat, miercuri, după ce s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon, că joacă în prezent cel mai bun tenis al său. “Mă bucur că sunt din nou în semifinale. Sunt foarte ermoţionată. A fost un meci dificil. Am avut însă încredere în mine, am spus că trebuie să fiu tare pe picioare. Totul este bine când se termină cu bine. Da, categoric, joc cel mai bun tenis al meu. Am avut probleme, dar îmi recâştig încrederea”, a spus Halep în interviul de pe teren.

Simona Halep, locul 18 mondial şi cap de serie 16, s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de grand slam de la Wimbledon. Halep a învins-o în sferturi pe americanca Amanda Anisimova, locul 25 mondial şi cap de serie 20, scor 6-2, 6-4.

Spaniolul Rafael Nadal şi australianul Nick Kyrgios s-au calificat, miercuri, în semifinalele turneului de la Wimbledon, completând astfel careul de aşi.

Nadal, cap de serie numărul 2, a trecut în sferturile de finală de americanul Taylor Fritz, favorit 11, scor 3-6, 7-5, 3-6, 7-5, 7-6 (4), în patru ore şi 20 de minute. Kyrgios s-a impus în faţa chilianului Cristian Garin, scor 6-4, 6-3, 7-6 (5), în două ore şi 13 minute. Sârbul Novak Djokovici, favorit principal, şi britanicul Cameron Norrie, au obţinut marţi calificarea în semifinale.