Eurovision 2012. Vezi cine a rămas în selecţia românească

Melodiile lui Aurelian Temişan şi Cătălin Josan nu au fost acceptate pe lista pentru Eurovision, conform oficialilor TVR.

RomaniaTV.net
28 feb. 2012, 09:48
Eurovision 2012. Vezi cine a rămas în selecţia românească

„S-au desfăcut plicurile pentru a vedea dacă s-a respectat regulamentul. Pe noi, în această etapă, nu ne-au interesat care sunt compozitorii sau cine cântă melodia propusă. Nu a respectat regulamentul, face parte din cele 45 de piese respinse. Noi n-am ascultat melodiile, ci le-am măsurat să vedem dacă se încadrează în trei minute. Mâine (astăzi – n.r.) e jurizarea pentru partea artistică. Cine nu a respectat regulamentul deocamdată e afară. Însă, pentru că au fost foarte mulţi care n-au fost atenţi şi n-au completat corect sau au omis unele rubrici ale formularului de înscriere, le vom da o şansă ca până mâine (astăzi – n.r.) dimineaţă, la ora 9.00, să-şi completeze din nou aceste formulare ca să nu-i eliminăm definitiv”, a declarat Dan Manoliu, şeful delegaţiei României la Eurovision, pentru Click.

Aritiştii care au rămas în competiţie sunt: Mandinga, Simona Nae, Popas Band, Lucian Viziru şi Lora. Cât despre lista cu cei lista respinşi: Parlament, Aurelian Temişan, Cătălin Josan, Antract, Blaxy Girls, Amadeus.