EUROVISION 2014: Alexandra Cepraga şi-a înghiţit limba de durere. Jurata a fost adusă la Bucureşti

EUROVISION 2014: Momente de coşmar la Eurovision! Un membru al juriului, Alexandra Cepraga, a căzut în gol de pe scenă şi a ajuns la spital.

02 mart. 2014, 21:27
EUROVISION 2014: Alexandra Cepraga şi-a înghiţit limba de durere. Jurata a fost adusă la Bucureşti

EUROVISION 2014: În timpul transmisiei în direct, în momentul în care prezentatoarea Nicolle Stănese i-a strigat numele şi a invitat-o pe scenă, mama actriţei Kitty Cepraga a căzut în gol de la cel puţin un metru înălţime şi s-a lovit atât de tare, încât a fost necesară intervenţia celor de la SMURD. Deşi TVR şi preşedintele juriului, Mădălin Voicu, au încercat să mascheze incidentul nefericit, susţinând că juratul a căzut de la doar 70 cm, lucrurile stau cu totul altfel, întreg filmul accidentului fiind surprins de fotoreporterii noştri. În urma căzăturii, Alexandra Cepraga s-a accidentat foarte grav şi s-a ales cu un umăr dizlocat şi mai multe contuzii la nivelul picioarelor. Cei care au ridicat-o imediat după căzătură şi au ajutat-o să se aşeze pe un scaun nu au ştiut că Cepraga are umărul dizlocat, aşa încât femeia a îndurat în acele secunde chinuri cumplite. În doar câteva secunde, femeia cade de pe scenă, de la circa un metru, scrie Click. 

De durere, juratul şi-a înghiţit limba, fiind la un pas de moarte. Din fericire, doi oameni de televiziune s-au prins repede că situaţia este gravă şi i-au salvat viaţa Alexandrei Cepraga. Este vorba despre jurnalista Cristina Lazăr, membru în echipa Iulianei Marciuc la „Destine ca-n filme” (TVR 2) şi asistentul de cameră Răzvan Niculae. Cu tărie şi prezenţă de spirit, Răzvan Niculae şi-a băgat mâna în gura femeii şi a ajutat-o să nu se axfisieze.Duminică noapte, în jurul orei unu, medicii analizau starea de sănătate a Alexandrei Cepraga şi, conform unor surse din spital, juratei i-au fost administrate calmante puternice. De asemenea, conform aceloraşi surse spitaliceşti, Cepraga are un umăr dizlocat şi o puternică lovitură la cap, doctorii susţinând că este nevoie de un RMN. În seara accidentului, ea a fost însoţită la spital de sora sa şi de Tiberiu Cârstea, cunoscut ca omul care a făcut scena de la Cerbul de Aur şi soţia acestuia, medic de profesie. La ora 4 dimineaţa, Alexandra Cepraga a fost transportată la un spital din Bucureşti. Astăzi, urmează să i se facă noi investigaţii.